Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma

Április 19. 10:00 Közérdekű

A Szabadhajdú április 19-ei számában az elmúlt hét aktuális eseményei közül az országos érdeklődésre is számot tartott csergetésről az újság 1. oldalán számolunk be.

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma

A könyvtári napok programjait lapunk 2. és 3. oldalán olvashatják, míg a Széchenyi-iskolában rendezett országos gépésztechnikus szakmai verseny zárórendezvényéről szóló tudósításunkat is itt találhatják. Ugyancsak ezen az oldalon egy fontos információt is megosztunk olvasóinkkal. Jelesül a helyi rendelőintézet laboratóriumában történt változásokról olvashatnak információt.

A hét arca ezúttal Czégény Nagy Erzsébet, aki mint magáról, verseiről megfogalmazza: olyan dolgokról ír, amelyeket át is élt. Írásunk az újság 2. oldalán található.

Az aktuális események sorában beszámolunk a fürdő energetikai fejlesztéséről, lengyel hallgatók Eötvös-iskolai látogatásáról, s a fúvószenekar filmzenék ihlette előadásáról. Írásainkat a 4. oldalon találhatják. Míg egyet lapozva, Régen láttuk rovatunkban Gajdán Zsuzsa festőművészről szóló írásunk található, s a Mesteremberek rovatunkban Kiss Tamás karosszérialakatossal ismerkedhetnek meg.

A tájékoztatók, felhívások, közérdekű információk mellett az újság 8. oldalán aktuális sporteseményekről számolunk be. Illetve olvasóink megismerkedhetnek a funkcionális fitnesz állóképesség-növelés fejlesztésének lehetőségeivel is.

Legfrissebb hírek

Tájékoztató áramszünetről

Május 23. 10:29

Vármegyei Kórusfórum Hajdúböszörményben

Május 23. 08:25

Galériáinkból

Rendőrség Napja alkalmából önkormányzati elismerés

Programajánló

Rendezvénynaptár tervezet 2024.

December 31. 09:01 - December 31. 23:00

XIII. Hajdúböszörményi Írótábor

Július 23. 08:00 - Július 27. 23:00

Látnivalók

Kálvin téri református templom

Hajdúböszörmény - Kálvin tér

Őseink szoborcsoport

Kálvin tér