Hazai rendezésű röplabda torna volt a hétvégén

2021. november 8. 15:53 Sport

2021. november 6. napján, szombaton került sor a dr. Kotsis Attiláné nevével fémjelzett országos gyermek bajnokság soron következő bajnoki fordulójára, melyet ezúttal a HTE rendezett a Hajdúböszörményi Bocskai István Általános Iskola sportcsarnokában.

Hazai rendezésű röplabda torna volt a hétvégén

A forduló során az Egri Városi Sportiskola csapatát és a Diósgyőri Röplabda Akadémia csapatát, a DVTK-t fogadták a HTE U15-ös röplabdás lányai.

 

"A DVTK elleni mérkőzést nagy fölénnyel hoztuk, a régi, rutinos játékosok mellett az új és fiatalabb játékosok is játéklehetőséget kaptak. A mérkőzés mindvégig a kezünkben volt, 3:2-es szettarány mellett győzedelmeskedtünk, ám mindenki pályára léphetett. Nagy kihívás és nehéz feladat minden játékost egy szintre emelni, de ehhez nagymértékben hozzájárul a játéklehetőség biztosítása, hiszen csak így szerezhetnek meccsrutint. Az idei évadban 24 igazolt játékosunk van, ebből 5 játékos teljesen új a röplabdasport világában. Edzőként nagyon örülök, hogy ilyen sokan kedvelik a röplabdát és hogy ilyen látogatottak edzéseink." - mondta Kiss Imréné a csapat vezetőedzője.

 

"A jól felkészült Egri Városi Sportiskola csapata ellen, fáradtan már nehezebb volt játszani. A lányok nagyot küzdöttek, a szívük vitte őket előre, de a fizikálisan erősebb Eger ellen ezúttal alulmaradtunk. Összességében elégedett vagyok a csapat és a játékosok teljesítményével!" - nyilatkozta az mérkőzéseket követően az edző.

 

A csapat játékosai a hétvégi fordulón: Asztalos Dorina, Molnár Janka, Ősz-Varga Sára Borka, Szabó Dóra, Kiss Petra, Bata Noémi, Virág Panna, Balogh Márta, Szabó Zsófi, Kiss Dorottya, Kerékgyártó Dóra, Vida Vivien.

 

A csapat játékosainak és edzőjüknek, Kiss Imrénének ezúton is sok szeretettel gratulálunk!

Hajrá HTE!

Legfrissebb hírek

Megvalósult útfejlesztések II.

Január 17. 15:45

Információk az oltási hétvégékről

Január 17. 14:34

Galériáinkból

Hajdúvidi Kukorica Fesztivál

Programajánló

Megemlékezés

Január 22. 14:30 - Január 22. 16:00

Könyvbemutató

Január 20. 16:30 - Január 20. 17:00

Látnivalók

Millecentenáriumi emlékmű - Csodaszarvas

Szent István tér

I. világháborús emlékmű - Hősök szobra

Kálvin tér