Hazai rendezésű röplabda torna volt a hétvégén

2021. november 8. 15:53 Sport

2021. november 6. napján, szombaton került sor a dr. Kotsis Attiláné nevével fémjelzett országos gyermek bajnokság soron következő bajnoki fordulójára, melyet ezúttal a HTE rendezett a Hajdúböszörményi Bocskai István Általános Iskola sportcsarnokában.

Hazai rendezésű röplabda torna volt a hétvégén

A forduló során az Egri Városi Sportiskola csapatát és a Diósgyőri Röplabda Akadémia csapatát, a DVTK-t fogadták a HTE U15-ös röplabdás lányai.

 

"A DVTK elleni mérkőzést nagy fölénnyel hoztuk, a régi, rutinos játékosok mellett az új és fiatalabb játékosok is játéklehetőséget kaptak. A mérkőzés mindvégig a kezünkben volt, 3:2-es szettarány mellett győzedelmeskedtünk, ám mindenki pályára léphetett. Nagy kihívás és nehéz feladat minden játékost egy szintre emelni, de ehhez nagymértékben hozzájárul a játéklehetőség biztosítása, hiszen csak így szerezhetnek meccsrutint. Az idei évadban 24 igazolt játékosunk van, ebből 5 játékos teljesen új a röplabdasport világában. Edzőként nagyon örülök, hogy ilyen sokan kedvelik a röplabdát és hogy ilyen látogatottak edzéseink." - mondta Kiss Imréné a csapat vezetőedzője.

 

"A jól felkészült Egri Városi Sportiskola csapata ellen, fáradtan már nehezebb volt játszani. A lányok nagyot küzdöttek, a szívük vitte őket előre, de a fizikálisan erősebb Eger ellen ezúttal alulmaradtunk. Összességében elégedett vagyok a csapat és a játékosok teljesítményével!" - nyilatkozta az mérkőzéseket követően az edző.

 

A csapat játékosai a hétvégi fordulón: Asztalos Dorina, Molnár Janka, Ősz-Varga Sára Borka, Szabó Dóra, Kiss Petra, Bata Noémi, Virág Panna, Balogh Márta, Szabó Zsófi, Kiss Dorottya, Kerékgyártó Dóra, Vida Vivien.

 

A csapat játékosainak és edzőjüknek, Kiss Imrénének ezúton is sok szeretettel gratulálunk!

Hajrá HTE!

Legfrissebb hírek

Tájékoztató áramszünetről

Május 23. 10:29

Vármegyei Kórusfórum Hajdúböszörményben

Május 23. 08:25

Galériáinkból

VII. Hajdúkerületi Múzeumok Éjszakája

Programajánló

Gyermeknap 2024.

Hajdúböszörmény Bocskai István tér

Június 1. 08:00

26. „Szeresd a várost” gyermek futóverseny és Mezeifutás Diákolimpia Hajdúböszörmény körzeti döntője

Fürdőkerti Ifjúsági Szabadidőközpont (Hajdúböszörmény, Nagy István utca 38/a)

Szeptember 13. 14:00

Látnivalók

Dávid és Góliát - Az 1956-os forradalom emlékműve (Losonczy Géza Emlékpark)

Honvéd utca - Losonczy Géza Emlékpark

Görög katolikus templom

Hajdúböszörmény