Újabb röplabda bajnoki forduló volt a közelmúltban

2021. december 21. 09:52 Sport

A közelmúltban lezajlott az idei év utolsó bajnoki fordulója a HTE U19-es leány röplabdásai számára a Torma Ágnes U19-es országos ifjúsági bajnokság keretein belül. A HTE röplabdás lányai a DEAC, a nyíregyházi GLP Sport Egyesület és a Tálent SE csapataival mérkőztek.

Újabb röplabda bajnoki forduló volt a közelmúltban

A járványhelyzet jelentős kihívások elé állította a csapatot, volt olyan pillanat, amikor még az is kérdéses volt, hogy ki tudunk-e állni. A lányok azonban összefogtak, nem hagyták cserben sem egymást, sem a csapatot, így sikerült a forduló valamennyi mérkőzését szabályszerűen lejátszanunk. 

A Debreceni Egyetem Klinikai Campus Sportcsarnokában első mérkőzésünket a GLP Szt. Imre csapata ellen játszottuk, melyet 3:0-ás szettarány mellett meg is nyertek a lányok. Csere nélküli csapatunkból sokat kivett a mérkőzés így a korábban könnyen legyőzött Tálent SE Szt. László B csapata ellen ezúttal nem sikerült győzedelmeskednünk, ahogy a DEAC csapat ellen vívott mérkőzésen - szoros küzdelemben ugyan - de 2:1-es szettarány mellett alulmaradtunk. 

 

Köszönjük a lányok elköteleződését és a csapatba vetett hitét, az eredményhez, helytálláshoz ez úton is gratulálunk, a hiányzóknak, távollevőknek mielőbbi jobbulást kívánunk, várjuk vissza őket!

 

Hajrá HTE!

Legfrissebb hírek

Tájékoztató áramszünetről

Május 23. 10:29

Vármegyei Kórusfórum Hajdúböszörményben

Május 23. 08:25

Galériáinkból

2023.05.13. Országos BMX Freestyle Bajnokság

Programajánló

Folytatódik a hajdúböszörményi filmklub!

Sillye Gábor Művelődési Központ és Közösségi Ház

Május 27. 18:00

Illúzió Mesterei Hajdúböszörmény

Sillye Gábor Művelődési Központ és Közösségi Ház

Május 31. 16:00

Látnivalók

Kálvin téri református templom

Hajdúböszörmény - Kálvin tér

I. világháborús emlékmű - Hősök szobra

Kálvin tér