Újabb röplabda bajnoki forduló volt a közelmúltban

2021. december 21. 09:52 Sport

A közelmúltban lezajlott az idei év utolsó bajnoki fordulója a HTE U19-es leány röplabdásai számára a Torma Ágnes U19-es országos ifjúsági bajnokság keretein belül. A HTE röplabdás lányai a DEAC, a nyíregyházi GLP Sport Egyesület és a Tálent SE csapataival mérkőztek.

Újabb röplabda bajnoki forduló volt a közelmúltban

A járványhelyzet jelentős kihívások elé állította a csapatot, volt olyan pillanat, amikor még az is kérdéses volt, hogy ki tudunk-e állni. A lányok azonban összefogtak, nem hagyták cserben sem egymást, sem a csapatot, így sikerült a forduló valamennyi mérkőzését szabályszerűen lejátszanunk. 

A Debreceni Egyetem Klinikai Campus Sportcsarnokában első mérkőzésünket a GLP Szt. Imre csapata ellen játszottuk, melyet 3:0-ás szettarány mellett meg is nyertek a lányok. Csere nélküli csapatunkból sokat kivett a mérkőzés így a korábban könnyen legyőzött Tálent SE Szt. László B csapata ellen ezúttal nem sikerült győzedelmeskednünk, ahogy a DEAC csapat ellen vívott mérkőzésen - szoros küzdelemben ugyan - de 2:1-es szettarány mellett alulmaradtunk. 

 

Köszönjük a lányok elköteleződését és a csapatba vetett hitét, az eredményhez, helytálláshoz ez úton is gratulálunk, a hiányzóknak, távollevőknek mielőbbi jobbulást kívánunk, várjuk vissza őket!

 

Hajrá HTE!

Legfrissebb hírek

Megvalósult útfejlesztések II.

Január 17. 15:45

Információk az oltási hétvégékről

Január 17. 14:34

Galériáinkból

Könyvkarnevál

Programajánló

Könyvbemutató

Január 20. 16:30 - Január 20. 17:00

Megemlékezés

Január 22. 14:30 - Január 22. 16:00

Látnivalók

Kálvin téri református templom

Hajdúböszörmény - Kálvin tér

Bocskai téri református templom

Hajdúböszörmény - Bocskai tér