Terápiás bővítés

Március 30. 09:23 Közérdekű

A Bocskai Strand-és Gyógyfürdő fejlesztéseit tekintették meg a város vezetői és Tiba István országgyűlési képviselő, március 29-én.

Terápiás bővítés

A bejáráson kérdésünkre Kiss Attila polgármester elmondta, hogy a ROHU programban háromszázezer eurós forrásból a gyógyfürdőt és a leendő Petőfi utcai rendelőt, az alapellátást fogják fejleszteni. A fürdőben nagyjából már minden beruházás megvalósult. Többek között az öltöző teljes rekonstrukciója, új diagnosztikai és kisegítő eszközök beszerzése történt meg.

  • Következő pályázati lehetőség, melyet még most nyújtottunk be, az elbírálás időszakában van. Ez háromszázmillió forint keretösszegű. Elsősorban a fürdő gépészeti berendezéseinek a felújítását tartalmazza. Egy másik projekt kapcsán pedig szeretnénk látványos elemekkel bővíteni a komplexumot.

Tiba István országgyűlési képviselő kiemelte, hogy Hajdúböszörmény szempontjából nagyon fontos a fejlesztés. Döntő, hogy a helyben élő emberek megfelelő szolgáltatást tudjanak kapni. A mostani projekt többek között azért fontos, mert újabb terápiás lehetőségekkel bővült a gyógyászati rész.

Erdős András az ESZ-V Kft. ügyvezetője megerősítette, hogy az újdonságokra igény van a lakosok körében, melyeket több kezelőhellyel tudnak ellátni. Ezt követően Fórizs László alpolgármester bejelentette, hogy most várják a gyógyhellyé nyilvánítás folyamatának végét.

Legfrissebb hírek

INGYENES lakossági LED-csereprogram Hajdúböszörmény Város Önkormányzata és a CYEB jóvoltából

Június 30. 13:42

Semmelweis nap 2022

Június 30. 11:31

Galériáinkból

Közművelődési dolgozók köszöntése

Programajánló

HAJDÚSÁGI NEMZETKÖZI MŰVÉSZTELEP

Július 2. 18:00 - Július 2. 19:00

KI LESZ 2022 BETŰFALÓJA?

Szeptember 10. 16:00 - Szeptember 10. 18:00

Látnivalók

Magyar szürke bika szobor

Vásár tér

Városháza

Bocskai István tér 1.