Takarítógép beszerzés a Hajdúböszörményi Torna Egyletnél

2023. december 1. 12:03 Közérdekű

A mai napon a Városi Sport és Rendezvényközpontban „Takarítógép beszerzés a Hajdúböszörményi Torna Egyletnél” címmel tartott sajtótájékoztatót Kiss Attila polgármester, Fórizs László alpolgármester, Komáromi Imre a HTE elnöke, és Bertalan Imre a HTE alelnöke.

Takarítógép beszerzés a Hajdúböszörményi Torna Egyletnél

Kiss Attila beszéde elején beharangozta, hogy a mai nap egy sorozat első állomása, hiszen 3 új eszközzel is bővült a HTE eszköztára. Aktuális úgy fogalmazni, hogy Mikulás napi ajándékok ezek. Elsőként, a mai napon egy modern tisztítógépet mutattak be. Polgármester úr elmondta, hogy a gép beszerzése TAO támogatásból, a Magyar Labdarúgó Szövetség által jóváhagyott és lehívott pályázati támogatásból valósult meg. A Comac Abila 20 B gyalogkíséretű ipari padlótisztító gép egy mai korszaknak megfelelő gépezet, melynek segítségével akár egy óra alatt az egész csarnokot fel lehet takarítani. Különösen nagy öröm, hogy a géphez 2 évre elegendő kopóalkatrész és tisztítószerek is rendelkezésre állnak. Megtudtuk, hogy még 2 ajándék érkezett a HTE csapatokhoz, amit a közeljövőben kívánnak bemutatni.

Fórizs László alpolgármester beszédében a háttérben dolgozók munkáját emelte ki, akik nélkül nem lenne lebonyolítható egyetlen mérkőzés sem. Ez a takarítógép lehetővé teszi, hogy a mérkőzések problémamentesen, megfelelő körülmények között valósuljanak meg.

Komáromi Imre, a HTE elnöke elsőként is örömét fejezte ki, hogy a HTE újabb eszközökkel bővülhet. Kiemelte, hogy a gépnek számos olyan tulajdonsága van, mely a gyors és hatékony munkavégzést teszi lehetővé. A hajdúböszörményi csarnokba számos csapat érkezik, akik szívesen érkeznek városunkba. A kiválasztás során fontos szempont volt, hogy egy olyan gépet válasszanak, mely a nemrégiben megújult padló állagmegóvását, gyors és hatékony feltakarítását teszi lehetővé.

Bertalan Imre alelnök, kiemelte, hogy a mai helyszín a HTE főhadiszállása, melynek szigorú előírásoknak kell megfelelnie. Nemcsak a játékosokra terjednek ki előírások, de a szabályok meghatározzák azt is, hogy milyen körülmények között lehet egy-egy mérkőzést megtartani. Meg kell felelni a kívánalmaknak, megfelelő padlózat és tisztaság kell, melyet ez a modern, innovatív gépezet biztosítani tud.

A sajtótájékoztató végén Papp Ferenc bemutatta munkaközben az új tisztítógépet.

Fotó: Horváth Tamás

Legfrissebb hírek

Böszörmény LEGO-ból

Február 28. 14:12

Közétkezés képekben

Február 28. 14:05

Galériáinkból

Nemzeti Összetartozás Napja

Programajánló

Mulat a Kert

Hajdúsági Múzeum (Kossuth Lajos utca 1. szám)

Április 30. 21:00

XIII. Hajdúböszörményi Írótábor

Július 23. 08:00 - Július 27. 23:00

Látnivalók

Káplár Miklós Emlékház

Hajdúböszörmény, Hortobágy u. 10.

Népi Hajdúház

Hunyadi János körút 2/A.