2020. november 29., vasárnap |

Sporthírek

2019. május 28. 10:01 Sport

Minden, ami hte: friss eredmények, meccsajánlók

LABDARÚGÁS/FUTSAL

Látogatáson a DVSC-nél

A HTE U7-U9-U11-U13 labdarúgó csapatai stadionlátogatáson és bemutató edzésen vettek részt a DVSC NB I-es felnőtt férfi futball csapatánál. Molnár István szervező elmondta, hogy az esemény várakozáson felüli érdeklődést keltett, amit a létszám is bizonyít: több mint 60 gyerek és közel 30 felnőtt vett részt a rendezvényen. A Nagyerdei Stadiont Bernáth Csaba (hétszeres magyar bajnok és hatszoros magyar kupagyőztes) volt labdarúgó vezetésével tekintette meg a mintegy 100 fő résztvevő. A böszörményiek bejárhatták többek között a sajtószobát, a hazai és vendégöltözőket, a bemelegítő-termet, a VIP-páholyt és a stadion élőfüves futballpályáját, majd a lelátó legmagasabb pontján zárták a stadiontúrát. Ezt követően a Debreceni Labdarúgó Akadémia pallagi edzőközpontjában került sor a Loki NB I-es felnőtt labdarúgó csapatának bemutató edzésére Herczeg András vezetőedző és három pályaedzőjének irányításával. Herczeg András, aki többek között két magyar bajnoki cím és két Magyar Kupa-győzelem mellett Bajnokok Ligája és Európa-liga csoportkörbe jutást ért el a csapattal, bemutatta az Akadémia létesítményét a HTE játékosok részére. A DVSC csapata teljes létszámmal jelen volt, ezt kihasználva a gyerekek és a szülők közös fotókat készítettek, valamint dedikáltatták kedvenc ereklyéiket a debreceni játékosokkal. A résztvevők az edzés után közel egy órát tölthettek együtt a csapattal és a stábtagokkal. Molnár István kiemelte, hogy a klub vezetői, szakemberei, játékosai nagy szeretettel fogadták a böszörményieket, akik számára felejthetetlen élmény volt ez a nap. A HTE labdarúgó szakosztálya a DVSC mellett köszönetét fejezi ki a Hajdúböszörményi TE vezetősége, valamint Debreceni Gábor és Petrus István vállalkozók részére.

 

U9 labdarúgó torna a HTE 100 éves jubileumának alkalmából

Május 25-én nagyszabású U9 labdarúgó tornát rendezett a centenáriumát ünneplő Hajdúböszörményi TE labdarúgó szakosztálya, 16 csapat és mintegy 160 gyermek részvételével. A torna végeredménye:

1. helyezett: Bozsik Akadémia (Nyíregyháza)

2. helyezett: Hajdúnánás

3. helyezett: Debreceni Olasz Focisuli

A HTE két csapattal képviseltette magát a kupán. Az ünnepélyes eredményhirdetésen Fórizs László alpolgármester adta át a díjakat valamint az emlékérmeket a résztvevő gyerekeknek.

Kerek Balázs edző, szervező: „Szeretném megköszönni az egyesületnek, hogy ilyen magas színvonalú tornát rendezhettünk, valamint a csapatoknak, hogy elfogadták a meghívást. A HTE színeiben két csapatot indítottunk. A célunk az volt, hogy az edzéseken tanultakat kamatoztatni tudják a gyerekek. Az ilyen versenyek segítik a játékosokat a folyamatos fejlődésben. Edző kollégámmal, Bereczki Tamással folyamatosan figyeltük és segítettük őket a pályán kívülről. Nagyon büszkék vagyunk a srácokra! Hajrá HTE!”

 

HTE-győzelem a bajnoki döntő második mérkőzésén

Az NB I női futsal bajnokság három nyert mérkőzésig tartó bajnoki döntőjében két meccs után 1-1 a párharc állása.

NB I női futsal, bajnoki döntő, 2. mérkőzés: HTE - Astra Kiskunfélegyháza 6-3 (4-2)

Gól: Folk Zsuzsanna (3), Pádár Anita (3)

HTE: Torma Lilla - Tell Zsófia, Pádár Anita, Folk Zsuzsanna, Kota Gabriella, Benkő Mónika, Bokor Adrienn, Nagy Anikó, Mogyorósi Zsuzsanna, Nagy Mária, Madzin Dóra, Farkas Éva, Szilágyi Mariann. Edző: Quirikó Vivien

Quirikó Vivien edző: „Közel teltház előtt léptünk pályára a Bocskai Sportcsarnokban, úgy gondolom, hogy a kilátogató nézők igazán jó mérkőzést láthattak, szép gólokkal. Az első találkozóhoz képest sikerült javítani a helyzetkihasználásunkon, és ez győzelemhez vezetett. Pádár Ancsának és Folk Zsuzsinak gratulálok a mesterhármashoz, úgy látszik, a meccs előtti célbarúgás jó bemelegítésnek bizonyult! De minden játékos dicséretet érdemel a teljesítményéért. Amit még kiemelnék, az a szurkolótáborunk, fantasztikus hangulatban játszhattunk!"

 

Férfi labdarúgó csapataink győzelemmel zárták a hétvégét

Megyei I. o. labdarúgás, 29. forduló: Hajdúhadházi FK - HTE 1-3 (1-2)

Gól: Linzenbold Zsolt, Tóth Tamás, Barna Béla 

HTE: Csorvási Tamás (Nagy Máté 84') - Oláh Norbert (Kerekes Bence 80'), Tóth Tamás, Szathmári Zsolt, Linzenbold Zsolt, Hortó Attila, Fodor Tibor, Kovács Milán (Bereczki Tamás 65’), Barna Béla (Juhász Barnabás 80'), Kerek Balázs (Nagy Máté 72'), Tóth Bertold (Bányász Krisztofer 59'). Edző: Igor Bogdanovic

Igor Bogdanovic edző: „Abban a tudatban léptünk pályára, hogy ha megszerezzük a három pontot, akkor a második helyen végzünk a bajnokságban. Céltudatos játékkal megérdemelten sikerült győznünk, gratulálok a csapatnak!”

Megyei U19: Hajdúhadházi FK - HTE 1-4 (1-2)

Gól: Szanyi Dániel (2), Tompák Bence, Szakács Dániel

HTE: Nagy Sándor - Rákos Balázs, Csirkés Imre, Benke Szabolcs (Hajdu Ádám 59'), Sajtos Zoltán, Papp Levente, Szakács Dániel, Szanyi Dániel, Tóth Norbert (Oláh Sándor 50'), Tompák Bence, Varga Dávid. Edző: Rákos Csaba

Rákos Csaba edző: „A hadházi ifi csapat hazai pályán nagyon harcosan játszva mindent megtett, hogy megnehezítse a dolgunkat. Bár a vezetést is megszerezték, mégis sikerült érvényesítenünk a két gárda közötti különbséget. Ha nem is könnyedén, de hoztuk a mérkőzést, és így az utolsó fordulóig versenyben maradtunk az első helyért folyó küzdelemben.”

Megyei U16: HTE - Hajdúdorog SE 11-3 (7-0)

Gól: Cservák Péter (8), Kovács Bendegúz, Benke István, Jónizs Ábel

HTE: Pájerski József – Jónizs Ábel, Cservák Péter, Csecsődi Imre, Szekeres Ákos, Bohács Bence, Benke István, Varga Ferenc, Kálmán Patrik, Markos Nándor, Kovács Bendegúz. Csere: Hagymási Dávid, Nagy Rudolf, Fehér Zsigmond, Pipó Levente, Fekete Zoltán. Edző: Kiss Antal

Megyei U14: Debreceni Honvéd SE - HTE 1-8 (0-3)

Gól: Papp Kristóf (4), Koszta Mihály (2), Csecsődi Imre (2)

HTE: Szekeres Ádám - Molnár Gergő, Hagymási Dávid, Milák Róbert, Tulipán Kristóf, Koszta Mihály, Bódi Kristóf, Kiss Áron, Papp Kristóf, Csecsődi Imre. Csere: Juhász Sándor, Uzonyi Balázs. Edző: Sipos Elemér

 

Programajánló

HTE100 Jubileumi Kosárlabda Kupa

Június 2-án 9 órai kezdettel a HTE kosárlabda szakosztálya jubileumi kosárlabda kupát szervez a HTE 100 éves évfordulója alkalmából. A Középkerti Általános Iskola tornacsarnokában pályára lép a HTE felnőtt férfi, U16 fiú és U12 leány csapata.

Meccsajánló

A bajnokság utolsó fordulójában itthon lép pályára a HTE férfi felnőtt és U19 labdarúgó csapata.

2019. június 1. szombat 15:00, Városi Sportközpont: HTE – Monostorpályi SE Megyei I. U19 labdarúgó mérkőzés

2019. június 1. szombat 17:00, Városi Sportközpont: HTE – Monostorpályi SE Megyei I. felnőtt labdarúgó mérkőzés

 

Legfrissebb hírek

Az első gyertya

November 29. 11:33

Városunk jelenlegi vírushelyzete

November 27. 11:52

Galériáinkból

Hajdúvidi Kukorica Fesztivál

Programajánló

Látnivalók

I. világháborús emlékmű - Hősök szobra

Kálvin tér

Hajdúböszörményi Tájházak

Hajdúböszörmény