2019. július 19., péntek |

Sporthírek

Február 5. 09:46 Sport

FUTSAL
NB I női futsal, 13. forduló: HTE - WSH Tolna-Mözs 5-3 (4-1)
Gól: Pádár (2', 25'), Tell (7', 9'), Benkő (10')
HTE: Torma Lilla - Tell Zsófia, Pádár Anita, Folk Zsuzsanna, Kota Gabriella, Bokor Adrienn, Benkő Mónika, Szilágyi Mariann, Nagy Anikó, Nagy Mária, Mogyorósi Zsuzsanna, Madzin Dóra. Edző: Quirikó Vivien.
A bajnokság 13. fordulójának rangadóján a HTE a Tolna-Mözs együttesét fogadta a hajdúböszörményi Városi Sportközpontban.

A mérkőzés első negyedórája hazai fölényt hozott, a böszörményiek határozott védekezésüknek és hatékony támadójátékuknak köszönhetően a félidő közepére négygólos előnyre tettek szert. A gólgyártást Pádár Anita kezdte meg a 2. percben, aki középről lőtt védője mellett a tolnai kapuba. A 7. minutumban egy szép támadást követően Tell Zsófia szerzett gólt Pádár átadásából, majd két perccel később egy labdaszerzés után ismét a HTE csapatkapitánya volt eredményes. A negyedik Böszi-találatra csupán egy percet kellett várni, Benkő Mónika szerzett labdát a tolnai kapu előtt és lőtt szép gólt Deczki Vanda hálójába. Az első félidő végén még szépíteni tudtak a vendégek Farkas Klaudia révén, így 4-1-es HTE-vezetéssel mentek szünetre a csapatok. A második játékrész elején mindkét gárda előtt adódtak lehetőségek, a befejezésekbe viszont rendre hiba csúszott. A 25. percben azonban Pádár Anita megszerezte egymaga második, csapata ötödik gólját, ezzel 5-1-re módosítva az állást. A találatot követően lányaink perceken át szépen tartották a labdát és ezzel előnyüket is. Nyolc perccel a lefújás előtt a vendégek időt kértek, majd átálltak 5 a 4 elleni játékra. A taktika gólhoz vezetett, a 34. percben ismét Farkas Klaudia volt eredményes. A 39. percben Halászi Kinga lövése a kapufáról pattant be Torma Lilla hálójába, ezzel kialakítva az 5-3-as végeredményt. Az utolsó másodpercekben még adódott két nagy lehetőség a HTE előtt, azonban a Tolna vészkapusa hárítani tudta ezeket.

Quirikó Vivien: „Úgy gondolom, megérdemelten tartottuk itthon a három pontot, legfőképpen az első félidei játékunknak köszönhetően. A második játékrészben, kiváltképp a vészkapus elleni játék során több hibánkat kihasználva szorosabbá tették az eredményt a vendégek, de a mérkőzés első 30 percében mutatott játék miatt mindenképpen dicséretet érdemel a csapat.”

13 forduló után az NB I női futsal bajnokság góllövőlistájának élén három HTE-játékos található: Pádár Anita 14, Tell Zsófia 12, Kota Gabriella pedig 10 találattal áll a lista első három fokán!

A 14. fordulóban kiírt HTE - Astra Kiskunfélegyháza mérkőzés február 16-án, szombaton 18.30 órai kezdettel kerül megrendezésre a hajdúböszörményi Városi Sportközpontban.

A magyar felnőtt női futsal válogatott február 6-10. között Portugáliában játszik páros felkészülési mérkőzést az Európa elitjéhez tartozó portugál női futsal válogatottal. A HTE-ből Torma Lilla és Kota Gabriella kapott meghívót az eseményre.

Fiú futsal U19, U17 és U14 csapatunk hibátlanul zárta a megyei bajnokságok hétvégi fordulóit!

Megyei U19 fiú futsal: Debreceni SC – HTE 3-8 (1-3)

Gól: Misák Sándor (3), Barna Béla (2), Varga Dávid (2), Szakács Dániel

Derecskei LSE – HTE 3-4 (2-3)

Gól: Csirkés Imre (3), Szanyi Dániel

Megyei U17 fiú futsal: Debreceni SC – HTE 1-3 (1-2)

Gól: Cservák Péter (2), Kompár Bálint

Derecskei LSE – HTE 0-6 (0-0)

Gól: Cservák Péter (2), Kompár Bálint (2), Gyürki Tamás, Benke Szabolcs

Edző: Rákos Csaba, Igor Bogdanovic

Megyei U14 fiú futsal: HTE – Debreceni Honvéd SE ’B’ 9-3 (6-1)

Gól: Koszta Mihály (4), Bódi Kristóf (3), Tulipán Kristóf (2)

HTE – DASE 9-4 (3-2)

Gól: Koszta Mihály (3), Hagymási Dávid (2), Milák Róbert (2), Bódi Kristóf, Papp Kristóf

Edző: Sipos Elemér, Kiss Antal

 

 

Legfrissebb hírek

Emlékpad avatás

Július 18. 15:14

DESZ KEXX Fesztivál

Július 18. 13:08

Galériáinkból

A magyar kultúra napja - Szilágyi Imre grafikusművész kiállítása

Programajánló

2019. AUGUSZTUS 1-3. DESZ-KEXX FESZTIVÁL

Hajdúböszörmény - Strandfürdő mellett (Nagy András utca és Arad utca)

Augusztus 1. 09:00 - Augusztus 3. 23:00

XXVI. Hajdúhét – 2019. augusztus 16-19.

Bocskai tér

Augusztus 16. 08:53 - Augusztus 19.

Látnivalók

Bocskai István Gimnázium

Hajdúböszörmény - Főtér

Bocskai István szobor

Hajdúböszörmény - Főtér