2020. november 29., vasárnap |

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma.

Szeptember 30. 11:47 Közérdekű

A Szabadhajdú október 2-ai számában tudósítást olvashatnak arról, hogy Hajdúböszörményben, a római katolikus templomkertben, a Magyar Kormány támogatásával, a megyés püspökség egy 50 férőhelyes idősek otthonát építi meg a közeljövőben.

Az Észak-Alföldön mezőgazdasági ismereteket tanuló középiskolások szántóversenyén böszörményi siker született. A Széchenyi mezőgazdasági iskola 12. osztályos tanulója, Csernyák Máté első helyezést ért el. Az eseményről az újság 1. oldalán találnak beszámolót.

A gyerekekkel foglalkozni az egyik leghálásabb munka – fogalmazta meg röviden hitvallását Leleszné Sveda Klára, aki a közelmúltban az egyik legrangosabb elismerést, a Brunszvik Teréz-díjat vehette át. A munkájáról készített interjú az újság 2. oldalán olvasható.

Az elmúlt héten ülésezett a város képviselő-testülete. A grémium tagjai több nagy horderejű döntést is hoztak, többek között szervezetek átalakításáról. A testületi döntésekről az újság 3. oldalán található tudósítás. Itt kapott helyet a közösségi összefogás szép példáját bemutató görög katolikus kezdeményezés, amelynek során teljesen megújul a templom körüli kerítés.

A Szabadhajdúban ezúttal is több hasznos információt és rövid hírt olvashatnak, melyek az újság 6-7-8. oldalán találhatók. S ez utóbbinál a sportélet hírei is olvashatók.

Legfrissebb hírek

Az első gyertya

November 29. 11:33

Városunk jelenlegi vírushelyzete

November 27. 11:52

Galériáinkból

XVII. Jazz-Blues Jamboree és Nemzetközi sörnapok

Programajánló

Látnivalók

Bocskai István szobor

Hajdúböszörmény - Főtér

Görög katolikus templom

Hajdúböszörmény