2024. április 21., vasárnap |

Magas kontraszt

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma.

2020. szeptember 30. 11:47 Közérdekű

A Szabadhajdú október 2-ai számában tudósítást olvashatnak arról, hogy Hajdúböszörményben, a római katolikus templomkertben, a Magyar Kormány támogatásával, a megyés püspökség egy 50 férőhelyes idősek otthonát építi meg a közeljövőben.

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma.

Az Észak-Alföldön mezőgazdasági ismereteket tanuló középiskolások szántóversenyén böszörményi siker született. A Széchenyi mezőgazdasági iskola 12. osztályos tanulója, Csernyák Máté első helyezést ért el. Az eseményről az újság 1. oldalán találnak beszámolót.

A gyerekekkel foglalkozni az egyik leghálásabb munka – fogalmazta meg röviden hitvallását Leleszné Sveda Klára, aki a közelmúltban az egyik legrangosabb elismerést, a Brunszvik Teréz-díjat vehette át. A munkájáról készített interjú az újság 2. oldalán olvasható.

Az elmúlt héten ülésezett a város képviselő-testülete. A grémium tagjai több nagy horderejű döntést is hoztak, többek között szervezetek átalakításáról. A testületi döntésekről az újság 3. oldalán található tudósítás. Itt kapott helyet a közösségi összefogás szép példáját bemutató görög katolikus kezdeményezés, amelynek során teljesen megújul a templom körüli kerítés.

A Szabadhajdúban ezúttal is több hasznos információt és rövid hírt olvashatnak, melyek az újság 6-7-8. oldalán találhatók. S ez utóbbinál a sportélet hírei is olvashatók.

Legfrissebb hírek

Újabb beruházás indul a városban

Április 19. 13:16

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma

Április 19. 10:00

Galériáinkból

VIII. Bezermeni vigasságok Gasztronómiai Nap

Programajánló

Szemenszedett IGAZSÁG avagy hazudni tudni kell!

Sillye Gábor Művelődési Központ és Közösségi Ház

Május 8. 19:00

Rendezvénynaptár tervezet 2024.

December 31. 09:01 - December 31. 23:00

Látnivalók

Káplár Miklós Emlékház

Hajdúböszörmény, Hortobágy u. 10.

A 17. Bocskai huszárezred emlékműve

Ady Endre tér