2021. december 8., szerda |

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma.

Szeptember 22. 14:56 Közérdekű

A Szabadhajdú szeptember 24-ei számában részletes beszámolókat olvashatnak az elmúlt hét eseményeiről. Így az 1. oldalon kapott helyet Molnár Antalnak, a Zöld Kör elnökének a Város napjához kapcsolódó könyvbemutatója. S ugyancsak itt olvasható a 400 éves gimnáziumban végzett lelkészek találkozója, valamint a Mobilitás hétre készült gyerekrajzpályázat eredményhirdetése is.

A hét arca ezúttal a Város napján díszpolgári címmel kitüntetett római katolikus plébános, Szenes József atya. A róla készült portrét a Szabadhajdú 2. oldalán olvashatják.

Sokan voltak kíváncsiak az elmúlt hétvégén rendezett pródi robikapa- és főzőversenyre. Az eseményről készült képes tudósítás az újság 3. oldalán kapott helyet. Itt olvasható a születésének 150. évfordulójára íródott cikk, amelyben a szerző Baltazár Dezső püspökről emlékezik meg.

A város közművelődéssel is foglalkozó intézményei közül ezúttal a Hajdúsági Múzeum munkatársai beszélnek a város kultúráját, hagyományait erősítő hétköznapi munkájukról. A cikk a lap 4. oldalán található.

Ha egy kosztümöt vagy öltönyt el kell készíteni, vagy éppen egy elszakadt felsőt meg kell javítani, kihez fordulnánk máshoz, mint a varrónőhöz. A szakmákat bemutató riportsorozatunkban ezúttal két varrónőt mutatunk be, Fekete Ferencét és Horváthné Juhász Máriát mutatjuk be olvasóinknak az újság 5. oldalán.

A Szabadhajdúban ezúttal is több felhívás, hirdetés és pályázat is helyet kapott a 6-7-8. oldalon. S ez utóbbin egy tehetséges fiatal teniszezővel, Barkó Annamáriával ismerkedhetnek meg az olvasók.

Legfrissebb hírek

Takács László festőművész alkotásai díszítik a Városháza lépcsőfordulóját

December 7. 09:33

Mécsesekkel az együttérzés napján

December 7. 08:46

Galériáinkból

Eötvös-gála

Programajánló

KARÁCSONYI HANGVERSENY

December 19. 17:00 - December 19. 18:00

55. éves Jubileumi koncert

Sillye Gábor Művelődési Központ és Közösségi Ház színházterme

December 18. 18:00 - December 18. 20:00

Látnivalók

Városháza

Bocskai István tér 1.

Római katolikus templom

Hajdúböszörmény