Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma.

Január 12. 14:57 Közérdekű

A Szabadhajdú január 14-ei számában hangsúlyosan kap helyet a városban történt felújítások bemutatása. Így az első oldalon a Fürdőkert fejlesztéséről, a látogatóközpont kialakításáról, a magyar szürkék útja pályázatról, emlékház kialakításáról olvashatnak részletes beszámolót. Ugyancsak itt kapott helyet a Közbeszerzési Értesítőben nemrég közzétett levéltári fejlesztés bemutatása is.

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma.

 Folytatva a sort, az újság 4. és 5. oldalán a Kiss Attila polgármesterrel készült riportban a városban befejezett és folyamatban lévő beruházásokról, útfelújításokról is beszámol a Szabadhajdú.

Az újság természetesen több aktuális eseményről is tudósítást közöl. Így a böszörményi Köszörüs Sára szép sikeréről, a Hajdúsági Múzeum új állandó kiállításának megnyitásáról, a Bocskai-gimnázium pályaválasztási lehetőségeiről is cikket közöl az újság, melyet a lap 2. és 3. oldalán találhatnak az olvasók.

A hét arca rovatban ezúttal a böszörményi gazdatársadalomban, de a lósportot szeretők körében is jól ismert Fróna Antal a vele készült interjúban pályájáról és a fogathajtásól is beszél a lap munkatársának. A vele készült riport az újság 2. oldalán található.

Az elmúlt időszak bővelkedett sportsikerekben is, melyekről az újság 8. oldalán találhatnak részletes beszámolót, ahol többek között megismerkedhetnek egy tizenéves sakkozóval, Henczel Donáttal is, aki már tagja az NB II-es bajnokságban szereplő felnőtt csapatnak.

Legfrissebb hírek

Megvalósult útfejlesztések II.

Január 17. 15:45

Információk az oltási hétvégékről

Január 17. 14:34

Galériáinkból

Áldozat! nyomozás egy késő bronzkori edény ügyében régészeti konferencia

Programajánló

Könyvbemutató

Január 20. 16:30 - Január 20. 17:00

Megemlékezés

Január 22. 14:30 - Január 22. 16:00

Látnivalók

Bocskai téri református templom

Hajdúböszörmény - Bocskai tér

Népi Hajdúház

Hunyadi János körút 2/A.