2024. április 21., vasárnap |

Magas kontraszt

Folyamatban a síktalanítás

2023. november 30. 15:25 Közérdekű

A mai napon a havazás, majd az ónos eső miatt csúszóssá váltak az utak. A sószóróval felszerelt gépjárművek már elindultak, hogy felszórják az utakat.
Kérjük mindenki közlekedjen körültekintően és az időjárási viszonynak megfelelően!

Folyamatban a síktalanítás

Hajdúböszörmény Város Önkormányzata a 2023-2024. téli időszakra vonatkozó síktalanítási feladatok megrendelése kapcsán a város közigazgatási határán belüli, belterületi, önkormányzati kezelésű egyes közutak, járdák és kerékpárutak síktalanítását a korábbi évekhez hasonlóan valósítja meg.

A közutak hóeltakarítását és síktalanítását a Hajdúsági Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. látja el a 2023. december hó 01. napjától 2024. március hó 18. napjáig terjedő időszakban a meghatározott útszakaszokon.A feladatok ellátására az alábbi eszközök állnak rendelkezésükre: MERCEDES típusú hóekés sószóró tgk., IVECO típusú hóekés tgk. és CATERPILLAR típusú homlokrakodó és hótoló.A síktalanítás során ipari só és fűrészpor kerül kiszórásra.

A kerékpárutak ill. egyesített gyalog- és kerékpárutak hóeltakarítását és síktalanítását a Városgazdálkodási Nonprofit Kft. látja el a 2023. december hó 01. napjától 2024. március hó 18. napjáig terjedő időszakban.A feladatok ellátására az alábbi eszközök állnak rendelkezésükre: John Deere típusú hóekés sószóró kistraktor, Gianni Ferrari univerzális célú gép és Hako Citymaster univerzális célú gép.A síktalanítás során kavics, homok és fűrészpor kerül kiszórásra.

 

Legfrissebb hírek

Újabb beruházás indul a városban

Április 19. 13:16

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma

Április 19. 10:00

Galériáinkból

Túszfoglyok a hajdúságban történelmi konferencia

Programajánló

XIII. Hajdúböszörményi Írótábor

Július 23. 08:00 - Július 27. 23:00

Új Aradi Varga Show - Hajdúböszörmény

Sillye Gábor Művelődési Központ

Április 23. 19:00

Látnivalók

Bocskai István Gimnázium

Hajdúböszörmény - Főtér

Táncoló hajdúk szoborcsoport

Hajdúböszörmény - Főtér