Együttműködés a HTE és a Honvédelmi Sportszövetség között

2021. szeptember 29. 08:26 Sport

Újabb szakmai együttműködés realizálódott, mivel a Honvédelmi Sportszövetség Elnöksége benyújtott tagfelvételi kérelmünket elfogadta, melynek értelmében a Hajdúböszörményi Torna Egylet felvételt nyert a HS tagjainak sorába és tagsági- valamint szavazati jog gyakorlására lett jogosult a lövészet sportágért felelős szakmai tagozatban.

Együttműködés a HTE és a Honvédelmi Sportszövetség között

A Honvédelmi Sportszövetség a sporttal összefüggő közfeladatokat ellátó országos szervezet. A HS egyrészről szabadidős, aktív gyakorlati tevékenységekkel kiegészíti a honvédelmi oktatás és nevelés iskolarendszerű képzését, másrészről lehetőséget biztosít a honvédelem szempontjából értékes képességek, ismeretek és a fizikai felkészültség fejlesztésére. 

A Honvédelmi Sportszövetség komplex nevelési programja során kiemelt figyelmet fordít a közösségek építésére, az egészséges életmód hangsúlyozására, az életkori sajátosságokat figyelembe vevő, örömöt és sikerélményt biztosító programokon keresztül. A fiatalok körében olyan testkulturális műveltség kialakítása a cél, amely erősíti a honvédelem szempontjából fontos fizikai képességeket, továbbá hozzájárul az élethosszig tartó sportolás ösztönzéséhez.

Legfrissebb hírek

Tájékoztató áramszünetről

Május 23. 10:29

Vármegyei Kórusfórum Hajdúböszörményben

Május 23. 08:25

Galériáinkból

2023.05.13. Országos BMX Freestyle Bajnokság

Programajánló

XIII. Hajdúböszörményi Írótábor

Július 23. 08:00 - Július 27. 23:00

Robotolimpa 2024

Május 25. 08:40

Látnivalók

Káplár Miklós Emlékház

Hajdúböszörmény, Hortobágy u. 10.

Bocskai István Gimnázium

Hajdúböszörmény - Főtér