Együttműködés a HTE és a Honvédelmi Sportszövetség között

2021. szeptember 29. 08:26 Sport

Újabb szakmai együttműködés realizálódott, mivel a Honvédelmi Sportszövetség Elnöksége benyújtott tagfelvételi kérelmünket elfogadta, melynek értelmében a Hajdúböszörményi Torna Egylet felvételt nyert a HS tagjainak sorába és tagsági- valamint szavazati jog gyakorlására lett jogosult a lövészet sportágért felelős szakmai tagozatban.

Együttműködés a HTE és a Honvédelmi Sportszövetség között

A Honvédelmi Sportszövetség a sporttal összefüggő közfeladatokat ellátó országos szervezet. A HS egyrészről szabadidős, aktív gyakorlati tevékenységekkel kiegészíti a honvédelmi oktatás és nevelés iskolarendszerű képzését, másrészről lehetőséget biztosít a honvédelem szempontjából értékes képességek, ismeretek és a fizikai felkészültség fejlesztésére. 

A Honvédelmi Sportszövetség komplex nevelési programja során kiemelt figyelmet fordít a közösségek építésére, az egészséges életmód hangsúlyozására, az életkori sajátosságokat figyelembe vevő, örömöt és sikerélményt biztosító programokon keresztül. A fiatalok körében olyan testkulturális műveltség kialakítása a cél, amely erősíti a honvédelem szempontjából fontos fizikai képességeket, továbbá hozzájárul az élethosszig tartó sportolás ösztönzéséhez.

Legfrissebb hírek

Megvalósult útfejlesztések II.

Január 17. 15:45

Információk az oltási hétvégékről

Január 17. 14:34

Galériáinkból

Városnapi koszorúzás Bocskai István szobránál

Programajánló

Megemlékezés

Január 22. 14:30 - Január 22. 16:00

Könyvbemutató

Január 20. 16:30 - Január 20. 17:00

Látnivalók

Őseink szoborcsoport

Kálvin tér

Görög katolikus templom

Hajdúböszörmény