2023. szeptember 24., vasárnap |

Magas kontraszt

Együttműködés a HTE és a Honvédelmi Sportszövetség között

2021. szeptember 29. 08:26 Sport

Újabb szakmai együttműködés realizálódott, mivel a Honvédelmi Sportszövetség Elnöksége benyújtott tagfelvételi kérelmünket elfogadta, melynek értelmében a Hajdúböszörményi Torna Egylet felvételt nyert a HS tagjainak sorába és tagsági- valamint szavazati jog gyakorlására lett jogosult a lövészet sportágért felelős szakmai tagozatban.

Együttműködés a HTE és a Honvédelmi Sportszövetség között

A Honvédelmi Sportszövetség a sporttal összefüggő közfeladatokat ellátó országos szervezet. A HS egyrészről szabadidős, aktív gyakorlati tevékenységekkel kiegészíti a honvédelmi oktatás és nevelés iskolarendszerű képzését, másrészről lehetőséget biztosít a honvédelem szempontjából értékes képességek, ismeretek és a fizikai felkészültség fejlesztésére. 

A Honvédelmi Sportszövetség komplex nevelési programja során kiemelt figyelmet fordít a közösségek építésére, az egészséges életmód hangsúlyozására, az életkori sajátosságokat figyelembe vevő, örömöt és sikerélményt biztosító programokon keresztül. A fiatalok körében olyan testkulturális műveltség kialakítása a cél, amely erősíti a honvédelem szempontjából fontos fizikai képességeket, továbbá hozzájárul az élethosszig tartó sportolás ösztönzéséhez.

Legfrissebb hírek

Közlekedő Petőfi című rajzpályázat eredményhirdetése

Szeptember 22. 13:37

Útlezárás az Autómentes nap idejére

Szeptember 22. 10:00

Galériáinkból

BKN - Rácz Gábor Az Isten ajándéka könyvbemutató

Programajánló

Díszpolgárok az orgonáért jótékonysági koncert

Bocskai téri református templom

Október 8. 18:00

Légzés- és beszédfejlesztő kommunikációs műhely

Sillye Gábor Művelődési Központ és Közösségi Ház

Október 2. 17:00

Látnivalók

Hajdúsági Múzeum

Hajdúböszörmény - Főtér

II. világháborús emlékmű

Újvárosi utca