Betegelégedettségi vizsgálat: A Hajdúböszörmény ESZ-V Nonprofit Kft. betegei elégedettek az ellátással

Április 17. 08:23 Közérdekű

A Hajdúböszörmény ESZ-V Nonprofit Kft. legutóbbi betegelégedettségi vizsgálatának eredményei, melynek során a betegek véleményét kérték a szakrendelői tevékenységekről, igazolta, a szakrendelések működésnek szükségességét és az ellátás színvonalának minőségét.

Betegelégedettségi vizsgálat: A Hajdúböszörmény ESZ-V Nonprofit Kft. betegei elégedettek az ellátással

A kérdőívek önkéntes alapon kerültek kitöltésre, a Kálvin téri, valamint az Uzsok téri szakellátásra vonatkozóan. A demográfiai adatok azt mutatták, hogy mind az életkor, mind az iskolai végzettség és a nem tekintetében vegyes volt a betegek összetétele.

Az eredmények szerint a betegek 60%-a előjegyzés alapján érkezett, és ugyanennyien találták elfogadhatónak az időpontkérés és a vizsgálat között eltelt időtartamot. 19% túl hosszúnak ítélte. A megkérdezettek 81 %-ának nem okoz gondot a beteghívó rendszer használata. Az orvosok megítélése tekintetében 87 %-ban elégedettek az orvosok munkájával. A betegek 77 %- a elégedettnek ítélte meg a kapott tájékoztatást, és összeségében a rendelőt 89-95 %-ban tartják megfelelő tisztaságúnak.

A betegek 90%-a újra igénybe venné a szolgáltatást, ami jelzi az elégedettséget és bizalmat az ellátók iránt. A vizsgálati eredmények igazolják a szakrendelések szükségességét.

A fokozódó igényekhez való alkalmazkodás szükségessé teszi folyamatos monitorozását a betegforgalmi adatoknak és véleményeknek, ennek megfelelően az intézmény tervezi, hogy továbbra is rendszeresen megkérdezi a betegeket véleményükről a szolgáltatások javítása és a magas színvonal fenntartása érdekében.

Fotó: Horváth Tamás

Legfrissebb hírek

M35 autópálya: Hajdúböszörmény - Balmazújváros csomópont megnyitásra került

Június 17. 14:14

Vezetői értekezletet tartottak

Június 17. 11:02

Galériáinkból

Ikon áldás a görögkatolikus templomban

Programajánló

Perseida észlelőtábort és amatőrcsillagász találkozó

Fürdőkerti Rendezvény és Turisztkai Szabadidőpark

Augusztus 9. 07:00 - Augusztus 11. 23:00

Rendezvénynaptár tervezet 2024.

December 31. 09:01 - December 31. 23:00

Látnivalók

Dávid és Góliát - Az 1956-os forradalom emlékműve (Losonczy Géza Emlékpark)

Honvéd utca - Losonczy Géza Emlékpark

Hajdúböszörményi Tájházak

Hajdúböszörmény