Az U19-es röpis lányok újra a pályán

2021. november 22. 14:37 Sport

Szombaton került sor a Torma Ágnes U19-es országos ifjúsági bajnokság aktuális fordulójára, ezúttal Debrecenben. A HTE röplabdás lányai a DEAC, a nyíregyházi GLP Sport Egyesület és a Tálent SE csapataival mérkőztek.

Az U19-es röpis lányok újra a pályán

Annak ellenére, hogy nem utazhattunk teljes gárdával a fordulóra - mivel több játékosunk is sajnos betegséggel vagy sérüléssel küzd - a lányok igen szépen helyt álltak. Első mérkőzésünket a GLP Szt. Imre csapata ellen játszottuk a Debreceni Egyetem Klinikai Campus Sportcsarnokában, melyet 3:0-ás szettarány mellett hoztak a játékosaink.

A lendületet nem sikerült megtörni, és ezt a magabiztos játékot folytatva a következő mérkőzést is simán hozták a lányok a Tálent SE Szt. László B csapat ellen, szintén 3:0-ás szettaránnyal. A két mérkőzés azonban sokat kivett a lányokból, így a nap végére maradt, erősebb és több játékost felvonultató DEAC ellen már nem tudtunk győzedelmeskedni, sajnos vereséget szenvedtünk. 

A lányoknak és edzőjüknek, Berkes Zoltánnak ez úton gratulálunk, a hiányzóknak, távollevőknek mielőbbi jobbulást kívánunk, nagyon várjuk vissza őket! 

Hajrá HTE! 

Legfrissebb hírek

Megvalósult útfejlesztések II.

Január 17. 15:45

Információk az oltási hétvégékről

Január 17. 14:34

Galériáinkból

Közművelődés jövője – Közösen a kultúráért konferencia

Programajánló

Könyvbemutató

Január 20. 16:30 - Január 20. 17:00

Megemlékezés

Január 22. 14:30 - Január 22. 16:00

Látnivalók

Trianoni emléktábla

Bocskai István tér – Hajdúsági Múzeum Bocskai István térre néző fala

Kálvin téri református templom

Hajdúböszörmény - Kálvin tér