2022. december 9-én Hajdúböszörmény város hivatalos közösségi oldalán, valamint a város honlapján tájékoztatást jelentettünk meg a Volánbusz Zrt. járatainak csökkentése ügyében.

2022. december 14. 14:18 Közérdekű

Ma érkezett levelében a Volánbusz Zrt. a cikk pontosítását kérte, melyet az alábbiakban közlünk:

2022. december 9-én Hajdúböszörmény város hivatalos közösségi oldalán, valamint a város honlapján tájékoztatást jelentettünk meg a Volánbusz Zrt. járatainak csökkentése ügyében.
„Szeretnénk leszögezni, hogy a Hajdúböszörmény érintésével közlekedő járatok menetrendje 2023. január 1-től nem változik, az írásaikban említett viszonylatok esetében egyetlen járat sem szűnik meg, azokat továbbra is a 2022. évben megszokott időpontokban lehet majd igénybe venni. A félreértés lehetséges oka, hogy a www.menetrendek.hu weboldalon található internetes menetrendi keresőben 2023. évre megjelenő adatok fokozatosan lettek teljes körűen feltöltve! Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a Volánbusz hivatalos oldalán, a www.volanbusz.hu oldalon mindig hiteles és friss közlekedési híreket találnak az utasok utazásuk megtervezéséhez, a települést érintő járatok jelenleg érvényes menetrendje is megtalálható – pdf formátumban – társaságunk honlapján.
 
A Volánbusz december 11-én új menetrendet vezetett be, ami lényegében csak kisebb korrekciókat tartalmaz Hajdú-Bihar megye vonatkozásában. (A megyét érintő változásokról bővebb információ ezen az oldalunkon található.) Ebből is látható, hogy a Volánbusz járatritkítást nem vezetett be és nem is tervez, épp ellenkezőleg: a mostani módosításoknak is az a célja, hogy a közúti közösségi közlekedés még versenyképesebb legyen az egyéni közlekedéssel szemben. Ezért a december 11-től érvényes menetrend összeállításakor a Volánbusz arra törekedett, hogy szolgáltatásai még jobban igazodjanak a Hajdú-Bihar megyeiek, azon belül pedig a hajdúböszörményiek utazási szokásaihoz.”

Legfrissebb hírek

Középkerti Napok és Veterán Jármű Találkozó

Május 6. 15:36

Útfelújítási munkálatok

Május 6. 11:15

Galériáinkból

Idősek Hónapja megnyitó rendezvény

Programajánló

Madarak és fák napja

Ökoturisztikai Látogatóközpont

Május 10. 09:00

Kutyafuttában

Hajdúböszörmény Bocskai István tér

Május 12. 10:30

Látnivalók

Millecentenáriumi emlékmű - Csodaszarvas

Szent István tér

Népi Hajdúház

Hunyadi János körút 2/A.