2021. július 28., szerda |

Újabb lépéssel az élhető város felé

2019. május 17. 12:26 Közérdekű

Ünnepélyes keretek között adták át rendeltetésének a Karap Ferenc és az Attila utca megújított útburkolatát, valamint csapadékvíz – elvezető rendszerét, május 16-án.

Az átadón Kiss Attila polgármester köszöntőjében megfogalmazta, hogy már a renováció már ráfért az itteni utakra. Egyúttal megjegyezte, hogy a környék megújítása tovább folytatódik, növelve a lakosok komfortérzetét.

Tiba István országgyűlési képviselő elmondta, hogy a lakosok számára minden településen a legfontosabb, hogy az utak és a járdák rendben legyenek. Nincs ez másként Böszörményben sem, ahol a város vezetői odafigyelnek, hogy lehetőség szerint mihamarabb eleget tegyenek a jogos lakossági igényeknek. Reményét fejezte ki, hogy ez az értékteremtő folyamat nem szakad meg a városban.

Bodó Sándor, a foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkár avatóbeszédében kifejtette, hogy a beruházással a lakosság jogos igényét elégítették ki, példaértékű összefogás eredményeként. Ezt követően Harangi Sándor, a Városfejlesztési Osztály vezetője ismertette a beruházás főbb adatait. A minisztérium által nyújtott támogatás mértéke: 29.9 millió forint volt, melyhez az önkormányzat 17.2 millió forint saját erőt biztosított.

g.i.

 

Legfrissebb hírek

Kampány indul a helyi termékek piacának fellendítésére

Július 27. 15:45

Hamar elfogták a csalókat a hatóságok

Július 26. 15:56

Galériáinkból

A magyar kultúra napja - Hollóének Hungarica Régizene Együttes műsora

Programajánló

Hajdúvidi falunap

Július 31. 08:00 - Július 31. 21:00

Látnivalók

Hajdúböszörményi Tájházak

Hajdúböszörmény

Őseink szoborcsoport

Kálvin tér