2024. április 21., vasárnap |

Magas kontraszt

Új felszerelést és eszközöket kapott a HTE U15-ös leány röplabda csapata Szép eredmények a bajnokságban

2021. február 11. 15:55 Közérdekű

A Hajdúböszörményi Torna Egylet U15-ös leány röplabda csapata új felszerelés-garnitúrát kapott. A divatos mezeken túl, melegítő szettet, utazó és edző pólót, utazótáskát, térdzoknit és térdvédőt kaptak a játékosok.

Új felszerelést és eszközöket kapott a HTE U15-ös leány röplabda csapata Szép eredmények a bajnokságban

A felszerelések beszerzésén túl eszközbeszerzés is történt annak érdekében, hogy hitelesített, a Magyar Röplabda Szövetség szigorú előírásainak megfelelő pályán történhessenek az edzések és a mérkőzések. A lányok jelenleg a Városi Sport- és Rendezvényközpontban edzenek.

 

Az eszközbeszerzés során nyomásmérő, távolságmérő, fénymérő eszköz, antenna szett, hálómagasság mérő továbbá a biztonsági előírásoknak megfelelő oszlopburkolat valamint állítható magasságú játékvezetői emelvény került megvásárlásra.

 

Mindennek köszönhetően a Magyar Röplabda Szövetség teremhitelesítésért felelős munkatársai az ellenőrzést követően jóváhagyták a versenypályát és a létesítményt, hivatalos forduló rendezésére alkalmasnak minősítették azt. A befektetett munka meg is hozta gyümölcsét, hiszen Kiss Imréné edző asszony játékosai az itthoni rendezésű bajnoki forduló során a csoportjuk valamennyi csapatát legyőzték.

 

A dr. Kotsis Attiláné U15 országos gyermek bajnokság középszakaszában csoportelsőként végzett a HTE csapata, a csoportmérkőzések során mindössze egy mérkőzésen szenvedtek vereséget. Most megújult mezben léphetnek pályára és nézhetnek szembe a bajnokság folytatása során felmerülő kihívásokkal.  

Legfrissebb hírek

Újabb beruházás indul a városban

Április 19. 13:16

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma

Április 19. 10:00

Galériáinkból

Tavaszköszöntő Pacsi Party

Programajánló

Illúzió Mesterei Hajdúböszörmény

Sillye Gábor Művelődési Központ és Közösségi Ház

Május 31. 16:00

Dísznövény és ízek fesztiválja

Május 18. 08:00

Látnivalók

Hajdúsági Múzeum

Hajdúböszörmény - Főtér

Római katolikus templom

Hajdúböszörmény