2024. április 21., vasárnap |

Magas kontraszt

Ügyfélfogadási rend a Polgármesteri Hivatalban

2021. március 8. 13:35 Koronavírus

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a veszélyhelyzet időtartama alatt is személyes ügyfélfogadást biztosítunk a Polgármesteri Hivatal főbejáratán keresztül a fsz. 14-es irodában azon ügyek esetében, ahol az ügyfelek személyes megjelenését jogszabály írja elő: anyakönyvi ügyek (születés, házasságkötési szándék bejelentése, halálozás), apai elismerő nyilatkozat felvétele, földkifüggesztés esetében elővásárlási és előhaszonbérleti jog gyakorlása, hatósági bizonyítvány kiállítása.

Ügyfélfogadási rend a Polgármesteri Hivatalban

Az ügyfelek számára a telefonos kapcsolattartás ebben az ügyekben is biztosított. Kérem a személyes megjelenés előtt telefonon vegyék fel a kapcsolatot a Hivatal munkatársával adategyeztetés céljából.

Kérem Önöket, hogy a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadásán csak azok az ügyfelek jelenjenek meg, akik részére a személyes megjelenés kötelező, egyéb esetekben az ügyintézés elsősorban elektronikusan vagy papíralapon történjen. Az ügyfelek a Hivatal bejáratánál található iratgyűjtő ládában továbbra is elhelyezhetik írásbeli beadványaikat; ügyeiket a város honlapján található – általuk kitöltött – nyomtatványokkal, a Hivatal portáján található nyomtatványokkal, valamint ügyfélkapu használatával elindíthatják. Az ügyfelek számára a telefonos kapcsolattartás is biztosított.

Kérem, hogy továbbra is részesítsék előnyben az elektronikus, telefonos ügyintézést (563-200), valamint vegyék igénybe a főbejáratnál elhelyezett iratgyűjtő ládát!

 

                                                                                           Koláné dr. Markó Judit jegyző

Legfrissebb hírek

Újabb beruházás indul a városban

Április 19. 13:16

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma

Április 19. 10:00

Galériáinkból

Közművelődés jövője – Közösen a kultúráért konferencia

Programajánló

Falunap 2024. - Hajdúvid

Június 8. 09:00

XIII. Hajdúböszörményi Írótábor

Július 23. 08:00 - Július 27. 23:00

Látnivalók

Városháza

Bocskai István tér 1.

Bocskai István Gimnázium

Hajdúböszörmény - Főtér