Ügyfélfogadás, amennyiben a jogszabály személyes megjelenést ír elő

2020. április 28. 14:55 Koronavírus

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a veszélyhelyzet időtartama alatt is személyes ügyfélfogadást biztosítunk a Polgármesteri Hivatal főbejáratán keresztül a fsz. 14-es irodában azon ügyek esetében, ahol az ügyfelek személyes megjelenését jogszabály írja elő: anyakönyvi ügyek (születés, házasságkötési szándék bejelentése, halálozás), apai elismerő nyilatkozat felvétele, földkifüggesztés esetében elővásárlási és előhaszonbérleti jog gyakorlása, hatósági bizonyítvány kiállítása.

Ügyfélfogadás, amennyiben a jogszabály személyes megjelenést ír elő

Az ügyfelek számára a telefonos kapcsolattartás ezekben az ügyekben is biztosított. Kérem a személyes megjelenés előtt telefonon vegyék fel a kapcsolatot a Hivatal munkatársával adategyeztetés céljából.

Kérem Önöket, hogy a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadásán csak azok az ügyfelek jelenjenek meg, akik részére a személyes megjelenés kötelező, egyéb esetekben az ügyintézés elsősorban elektronikusan vagy papíralapon történjen. Az ügyfelek a Hivatal bejáratánál található iratgyűjtő ládában továbbra is elhelyezhetik írásbeli beadványaikat; ügyeiket a város honlapján található – általuk kitöltött – nyomtatványokkal, a Hivatal portáján található nyomtatványokkal, valamint ügyfélkapu használatával elindíthatják. Az ügyfelek számára a telefonos kapcsolattartás is biztosított.

Hajdúböszörmény Város Önkormányzatának polgármestere a veszélyhelyzet időtartamára módosította a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendjét a következők szerint:

Hétfő:             8.00-12.00 óra között

Szerda:           14.00-16.00 óra között

Péntek:           8.00-10.00 óra között

Kérem, hogy továbbra is részesítsék előnyben az elektronikus, telefonos ügyintézést, valamint vegyék igénybe a főbejáratnál elhelyezett iratgyűjtő ládát!

 

                                                                                           Koláné dr. Markó Judit jegyző

Legfrissebb hírek

Böszörmény LEGO-ból

Február 28. 14:12

Közétkezés képekben

Február 28. 14:05

Galériáinkból

Város napja- Ünnepi Képviselő-testületi ülés 2

Programajánló

KÉPEK. SZÓ SZERINT - Böszörményi Kovács Zsolt kiállítás megnyitó

Sillye Gábor Művelődési Központ és Közösségi Ház

Március 6. 18:00

Mulat a Kert

Hajdúsági Múzeum (Kossuth Lajos utca 1. szám)

Április 30. 21:00

Látnivalók

Őseink szoborcsoport

Kálvin tér

Bocskai István szobor

Hajdúböszörmény - Főtér