2023. szeptember 24., vasárnap |

Magas kontraszt

Tájékoztatás!

2020. április 14. 14:51 Koronavírus

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a kialakult veszélyhelyzetre való tekintettel a Közterület-felügyelet a rendőrséggel közösen, napi rendszerességgel és visszatérően ellenőrzést végez a járvány megelőzésének és terjedésének megakadályozásának érdekében. A hatályban lévő kijárási korlátozás valamennyi lakosra vonatkozóan felelősséget és kötelezettséget jelent!

Tájékoztatás!

Lezárásra kerültek (kerítés bezárásával, valamint körbe szalagozás útján) a látogatók elől a közterületen lévő valamennyi játszótér, valamint kondipark.

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy gyermekeikkel, a szalaggal körbekerített és lezárt játszótereket ne használják, valamint a dohányboltok előtti, továbbá az utcákon történő csoportosulást mellőzzék.

Az ellenőrzések kiterjednek a kijárási korlátozásban megfogalmazottakra, az üzletek és környékükre vonatkozó szabályok betartására, játszóterek és közterületek használatára.

A kijárási korlátozás megszegése, a fertőző betegség elleni védekezés elmulasztása szabálysértésnek minősül. A Közterület-felügyelet fokozottan ellenőrzi a szabályok betartását és szabálysértés észlelését követően megteszi a szükséges intézkedést.

 

Közterület-felügyelet

Legfrissebb hírek

Közlekedő Petőfi című rajzpályázat eredményhirdetése

Szeptember 22. 13:37

Útlezárás az Autómentes nap idejére

Szeptember 22. 10:00

Galériáinkból

Görömbei András emlétábla avató

Programajánló

Zene világnapi koncert

Bartók Béla Zeneiskola, Hajdúböszörmény II. Rákóczi Ferenc utca 31.

Október 2. 18:00

Partnerségi Nap

Polgármesteri Hivatal

Szeptember 28. 16:00

Látnivalók

II. világháborús emlékmű

Újvárosi utca

Kálvin téri református templom

Hajdúböszörmény - Kálvin tér