2020. november 29., vasárnap |

Sporthírek

2019. március 19. 13:05 Sport

LABDARÚGÁS
Felnőtt labdarúgó csapatunk izgalmas végjátékban szerezte meg a győzelmet, és áll ezzel a tabella 3. helyén.

Megyei I. o. felnőtt, 19. forduló: HTE – Hajdúnánás FK 2-1 (0-0)

Gól: Nagy Máté (88’), Tóth Tamás (92’)

HTE: Csorvási Tamás – Oláh Norbert (Linzenbold Zsolt 94’), Tóth Tamás, Borbély Milán, Szathmári Zsolt, Hortó Attila, Misák Sándor (Nagy Máté 61’), Kovács Milán (Tóth Bertold 72’), Barna Béla, Kerek Balázs, Kerekes Bence (Bereczki Tamás 81’). Edző: Igor Bogdanovic

Igor Bogdanovic edző: „Nem minden napi mérkőzésen vagyunk túl. A több böszörményi játékost soraiban tudó Hajdúnánás volt az ellenfelünk. A célunk a 3 pont itthon tartása volt. Ennek megfelelően kezdtük a mérkőzést, az első perctől kezdve átvettük a játék irányítását, nyomás alá helyeztük ellenfelünket. A befejezések viszont hiányoztak, a vendégek pedig az első alkalommal, amikor átjutottak a térfelünkre, egy szögletet követően jogos büntetőhöz jutottak. Kapusunk szerencsére hárítani tudta a megítélt 11-est. A második játékrészt hasonlóan kezdtük, a 76. percben azonban a Nánás a semmiből megszerezte a vezetést. A kapott gól után felébredtünk, magasabb sebességi fokozatba kapcsoltunk, és két perccel a lefújás előtt Nagy Máté góljával egyenlítettünk, majd a hosszabbítás utolsó perceiben Tóth Tamás révén megszereztük a győztes gólt. A játékosok megdolgoztak a 3 pontért, megérdemelten sikerült nyernünk.”

Megyei I. o. U19: HTE – Hajdúnánás FK 1-1 (0-1)

Gól: Rákos Balázs (58’)

HTE: Nagy Sándor – Rákos Balázs (Nagy Szabolcs 85’), Csirkés Imre, Benke Szabolcs, Tóth Norbert (Szanyi Dániel 36’), Szabó Márton, Oláh Sándor, Szakács Dániel, Papp Levente (Cservák Péter 57’), Tompák Bence, Varga Dávid (Kompár Bálint 67’). Edző: Rákos Csaba

Rákos Csaba edző: „A listavezető Nánás csapatát fogadtuk itthon. Végig irányítottuk a mérkőzést, de sajnos egy kontrából kapott gól miatt futnunk kellett az eredmény után. A csapat nem adta fel és továbbra is nagy nyomás alatt tartotta az ellenfelét. Sikerült kiegyenlíteni, de mivel a további helyzetek kimaradtak, az ellenfél végül elvitt egy pontot. A játékosok hozzáállása dicséretet érdemel. Dolgozunk tovább!”

Futsal toborzó

A HTE NB I-es női futsal csapata várja utánpótlás korosztályaiba 2002 és 2008 között született leányok jelentkezését! Bővebb információ és jelentkezés: Quirikó Vivien, 06-30/361-7464, htesportkft@gmail.com.

 

KÉZILABDA

NB II férfi felnőtt: Salgótarjáni SKC – HTE 32-15 (19-6)

Bakos Károly edző: „Tartalékosan érkezve, semmilyen tekintetben nem voltunk az ellenfelünkkel egy súlycsoportban, ráadásul a mérkőzés elejét jelző sípszó után végig asszisztáltunk alárendelt szerepben a nagyarányú győzelmükhöz.”

II. o. férfi ifjúsági: Mizse KC – HTE 29-32 (12-14)

Bakos Károly edző: „Nagyon értékes 2 pontot szereztünk idegenben. A játék képével nem vagyok teljesen megelégedve, volt a mérkőzésen több olyan periódus, amikor saját magunknak nehezítettük meg a feladatot. Örülök a  kiemelkedő egyéni teljesítményeknek, amelyekre szükség lesz minden mérkőzésen. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!”

III. o. fiú serdülő: Szalézi DSE Kazincbarcika – HTE 31-32 (15-12)

HTE: Balogh Szabolcs, Eszenyi Bálint (4 gól), Tályai Tibor (12), Szabó Zsolt (8), Nagy Bence (2), Nagy Antal, Baráth Benedek, Okváth Ferenc (2), Bíró Pál, Tóth András (4). Edző: Kiss Tibor

NB II női felnőtt: Füzesabonyi SC – HTE 25-29 (12-15)

Nagy Attila edző: „A regnáló bajnok győzött a leendő aranyérmes otthonában. A tavasz eddigi legjobb játékával nagyon értékes 2 pontot szereztünk. Csapatként múltuk felül a jó erőkből álló ellenfelet, a lányok végig betartották a megbeszélt stratégiát, hátul és elöl is erősek voltunk. Gratulálok a lányoknak, jó volt őket örülni látni a lefújás végén. A Füzesabony csapatának további sok sikert kívánunk!”

III. o. női ifjúsági: Füzesabonyi SC – HTE 24-22 (11-13)

III. o. leány serdülő: Füzesabonyi SC – HTE 23-28 (10-16)

 

KOSÁRLABDA

A HTE kosárlabda csapata elmúlt két mérkőzésén győzelmet szerzett, ezzel megerősítette harmadik helyét a tabellán.

Megyei férfi felnőtt kosárlabda: HTE - Nyíradonyi VVTK 72-51 (13-9, 22-15, 15-10, 22-17)

Szabó Tibor edző: „Végig meggyőző, nyugodt játékkal, jó védekezéssel sikerült legyőznünk a nyíradonyi együttest. A csapat összes játékosa dobott pontot, ami jól tükrözi a hozzáállásunkat. Ezen a találkozón CSAPATKÉNT nyertünk.”

HTE: Takács Zoltán 19p., Tályai Péter 22/3p, Gellén László 14p., Ferenczi Péter 6p., Kerezsi Csaba 5/3p., Remenyik Balázs 2p., Torzsa Róbert 2p., Szabó Tibor 2p. Edző: Szabó Tibor.

Ziccer (Debrecen) - HTE 49-56 (5-15, 9-16, 17-12, 18-13)

Nagyszerűen kezdte a mérkőzést a HTE, majd a második negyedben is sikerült hasonló teljesítményt nyújtani. Az ellenfél hárompontosai csak a második félidőben találtak be, így csak az utolsó negyedre tudták megközelíteni a böszörményieket, de az előnyből sikerült kellő pontot a végére is megtartani, és így megnyerni a találkozót.

 

MECCSAJÁNLÓ

2019. március 23. szombat 18:00, Városi Sportközpont: HTE – Hajdúnánás KSE NB II férfi felnőtt kézilabda mérkőzés

2019. március 24. vasárnap 15:00, Városi Sportközpont: HTE II. – Hajdúszoboszlói KSKE Megyei férfi felnőtt kézilabda mérkőzés

 

 

Legfrissebb hírek

Az első gyertya

November 29. 11:33

Városunk jelenlegi vírushelyzete

November 27. 11:52

Galériáinkból

200 éve született Sillye Gábor

Programajánló

Látnivalók

Római katolikus templom

Hajdúböszörmény

II. világháborús emlékmű

Honvéd utca