2020. november 30., hétfő |

Sporthírek

2019. május 21. 13:08 Sport

Minden, ami hte: friss eredmények, meccsajánlók

RÖPLABDA

A városunkban záródó megyei felnőtt röplabda bajnokságban 4. helyen végzett a HTE lány csapata. Csapattagok: Nagy Laura, Tóth Lili, Németh Zsófi, Sipos Ivett, Kiss Csenge, Oláh Zsófia, Szemán Sára, Molnár Dóra. Edző: Csontos Tibor.

 

LABDARÚGÁS/FUTSAL

Látogatáson a DVSC-nél

A HTE U7-U9-U11-U13 labdarúgó csapatai stadionlátogatáson és bemutató edzésen vettek részt a DVSC NB I-es felnőtt férfi futball csapatánál. Molnár István szervező elmondta, hogy az esemény várakozáson felüli érdeklődést keltett, amit a létszám is bizonyít: több mint 60 gyerek és közel 30 felnőtt vett részt a rendezvényen. A Nagyerdei Stadiont Bernáth Csaba (hatszoros magyar bajnok és hétszeres kupagyőztes) volt labdarúgó vezetésével tekintette meg a mintegy 100 fő résztvevő. A böszörményiek bejárhatták többek között a sajtószobát, a hazai és vendégöltözőket, a bemelegítő-termet, a VIP-páholyt és a stadion élőfüves futballpályáját, majd a lelátó legmagasabb pontján zárták a stadiontúrát. Ezt követően a Debreceni Labdarúgó Akadémia pallagi edzőközpontjában került sor a Loki NB I-es felnőtt labdarúgó csapatának bemutató edzésére Herczeg András vezetőedző és három pályaedzőjének irányításával. Herczeg András, aki többek között két magyar bajnoki cím és két Magyar Kupa-győzelem mellett Bajnokok Ligája és Európa-liga csoportkörbe jutást ért el a csapattal, bemutatta az Akadémia létesítményét a HTE játékosok részére. A DVSC csapata teljes létszámmal jelen volt, ezt kihasználva a gyerekek és a szülők közös fotókat készítettek, valamint dedikáltatták kedvenc ereklyéiket a debreceni játékosokkal. A résztvevők az edzés után közel egy órát tölthettek együtt a csapattal és a stábtagokkal. Molnár István kiemelte, hogy a klub vezetői, szakemberei, játékosai nagy szeretettel fogadták a böszörményieket, akik számára felejthetetlen élmény volt ez a nap. A HTE labdarúgó szakosztálya a DVSC mellett köszönetét fejezi ki a Hajdúböszörményi TE vezetősége, valamint Debreceni Gábor és Petrus István vállalkozók részére.

Eredmények:

Megyei I. férfi felnőtt, 28. forduló: HTE – Hajdúsámsoni TTISZE 9-0 (4-0)

Gól: Barna Béla (4), Oláh Norbert (2), Kovács Milán, Tóth Bertold, Bereczki Tamás

Igor Bogdanovic edző: „Elértük a célunkat, sikerült sok gólt rúgni, egyet sem kapni, és minden játékos lehetőséget kapott. Ezzel a győzelemmel bebiztosítottuk, hogy biztosan dobogón fogjuk befejezni a bajnokságot.”

Megyei I. U19: HTE – Hajdúsámsoni TTISZE 6-1 (2-1)

Gól: Varga Dávid (2), Papp Levente, Csirkés Imre, Szakács Dániel, Oláh Sándor

Rákos Csaba edző: „A dobogó szempontjából fontos rangadót játszottunk Sámson együttesével, de a csapat szemernyi esélyt sem adva az ellenfélnek, ragyogó futballt bemutatva hozta a mérkőzést. Gratulálok a fiúknak!”

Megyei U14: HTE – Püspökladányi LE 4-1 (2-0)

Gól: Ősz-Varga Boldizsár (2), Csecsődi Imre, Papp Kristóf. Edző: Sipos Elemér

Női labdarúgás

Női futsalosaink bejutottak az NB I döntőjébe, miután az elődöntőben felülmúlták a Szekszárd gárdáját. A három nyert mérkőzésig tartó bajnoki döntőben a HTE ellenfele az alapszakasz-győztes Astra együttese. Az első összecsapásra vasárnap került sor Kiskunfélegyházán. A HTE veszélyesen, sok helyzetet kialakítva játszott, de sajnos a szerencse nem állt a csapat mellett - a kapufa négy alkalommal is kisegítette a hazaiakat -, és végül egygólos vereséget szenvedett.

NB I női futsal, bajnoki döntő, 1. mérkőzés: Astra Kiskunfékegyháza – HTE 3-2 (1-1)

Gól: Bokor Adrienn, Benkő Mónika

Quirikó Vivien: „Nagyon bosszantó mérkőzés volt, úgy érzem, egyáltalán nem érdemeltünk vereséget. Jobban játszottunk, és sokkal több helyzetet alakítottunk ki, mint a hazaiak. De tudjuk, hogy a focit gólra játsszák… A következő mérkőzésen itthon minimum ilyen játékot kell produkálnunk, és bízom benne, hogy ezúttal a szerencse is mellénk áll.”

A második mérkőzésre vasárnap 15.30 órától kerül sor a Hajdúböszörményi Bocskai István Ált. Isk. sportcsarnokában.

A HTE utánpótlás leány csapatai veretlenül zárták a hétvégi megyei keresztpályás fordulókat!

U17-es csapatunk 2 győzelemmel, 12 rúgott és 0 kapott góllal zárta a fordulót, ezzel a tabella éléről várhatja a bajnokság utolsó hétvégéjét.

U17 leány: HTE - Hajdúszoboszlói SE 8-0 (5-0)

Gól: Madzin Dóra (4), Nagy Fruzsina (3), Kiss Bernadett

HTE - Nánási FSE 4-0 (4-0)

Gól: Madzin Dóra, Nagy Fruzsina, Kiss Bernadett, Drén Zsuzsa

HTE: Töviskes Krisztina - Madzin Dóra, Nagy Fruzsina, Kiss Bernadett, Juhos Zsófia, Gulyás Linda, Drén Zsuzsa. Edző: Papp Ferenc, Quirikó Vivien

U15 leány: HTE - Nyíradony VVTK 1-0

Gól: Nagy Anna

HTE - Hajdúszoboszlói SE 0-0

HTE: Gulyás Linda - Nagy Anna, Nagy Zsuzsánna, Juhos Zsófia, Kerékgyártó Tímea, Rácz Alíz, Balogh Bernadett, Debreczeni Dorina. Edző: Papp Ferenc, Quirikó Vivien

 

KÉZILABDA

Győzelem az utolsó fordulóban

NB II férfi felnőtt: HTE – Fehérgyarmati VSE 30-23 (14-12)

III. o. fiú serdülő: HTE – Fehérgyarmati VSE 37-35 (17-18)

III. o. leány serdülő: Szalézi DSE Kazincbarcika – HTE 18-22 (11-9)

 

Programajánló

Tornák a HTE 100 éves jubileuma alkalmából

A HTE szakosztályai jubileumi tornákkal emlékeznek meg a HTE 100 éves évfordulójáról. Május 25-én 16 csapatos U9 labdarúgó torna kerül megrendezésre a Városi Sportközpontban, június 2-án pedig kosárlabda kupa lesz a Középkerti Általános Iskola tornacsarnokában, melyen a HTE felnőtt férfi, U16 fiú és U12 leány csapata is pályára lép.

Meccsajánló

2019. május 26. vasárnap 15:30, Bocskai-sportcsarnok: HTE – Astra Kiskunfélegyháza NB I női futsal, bajnoki döntő, 2. mérkőzésAz űrlap teteje

 

 

Legfrissebb hírek

Az első gyertya

November 29. 11:33

Városunk jelenlegi vírushelyzete

November 27. 11:52

Galériáinkból

Böszörményi Csergetés

Programajánló

Látnivalók

Millenniumi emlékmű

Bocskai István tér

Kálvin téri református templom

Hajdúböszörmény - Kálvin tér