2021. szeptember 22., szerda |

Sporthírek

2020. január 7. 09:52 Sport

Minden, ami hte: eredmények, meccsajánlók

FUTSAL

Az újév első hétvégéjén Gyulán lépett pályára a HTE női futsal csapata az NB I-es bajnokság alapszakaszának 12. fordulójában.

A mérkőzés nem kezdődött jól a böszörményiek számára, a hazaiak ugyanis egy védelmi hibát kihasználva már a 2. percben megszerezték a vezetést. A válaszra szerencsére nem kellett sokat várni, hat perccel később Farkas Éva oldalberúgásból hozta helyzetbe Nagy Anikót, aki szép találattal egyenlített ki. A szünetre 1-1-es állással mentek a felek. A második játékrészben ismét a gyulaiak szereztek vezetést, egy percre rá azonban Nagy Fruzsina révén egalizált a HTE. A 33. percben egy szép összjátékot követően Ésik Enikő átadását Bölömi Ibolya váltotta gólra. A hazaiak mindent megtettek a szépítésért, a böszörményi lányok azonban hősies védekezéssel és jó kapusteljesítménnyel tartották az eredményt, és 3-2-re megnyerték a mérkőzést.

NB I felnőtt női, 12. forduló: Gyulai Amazonok – HTE 2-3 (1-1)

Gól: Nagy Anikó, Nagy Fruzsina, Bölömi Ibolya

HTE: Torma Lilla –Nagy Mária, Madzin Dóra, Farkas Éva, Bölömi Ibolya, Nagy Anikó, Nagy Fruzsina, Ésik Enikő, Petrik Szilvia, Nagy Zsuzsánna. Edző: Quirikó Vivien.

MECCSAJÁNLÓ

2020. január 19. vasárnap 17:00, Városi Sportközpont: HTE – Astra Kiskunfélegyháza Női Futsal Magyar Kupa negyeddöntő mérkőzés

 

Legfrissebb hírek

Újabb szakosztály alakul a HTE-nél

Szeptember 22. 15:03

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma.

Szeptember 22. 14:56

Galériáinkból

A magyar kultúra napja - Szilágyi Imre grafikusművész kiállítása

Programajánló

Országos Amatőrcsillagász Találkozó

Szeptember 24. 16:00 - Szeptember 26. 18:00

Aradi Vértanúk Emléknapja

Október 6. 14:00 - Október 6. 15:00

Látnivalók

Bocskai István Gimnázium

Hajdúböszörmény - Főtér

Hajdúsági Múzeum

Hajdúböszörmény - Főtér