Sporteredmények 2018.11.28.

2018. november 28. 20:55 Sport

LABDARÚGÁS

Megyei I. o. felnőtt, 16. forduló: Hosszúpályi SE – HTE 0-2 (0-2)
Gól: Tóth Tamás, Barna Béla

Sporteredmények 2018.11.28.

HTE: Csorvási Tamás (Nagy Máté 73’) – Oláh Norbert (Papp Levente 73’), Tóth Tamás, Borbély Milán (Kovács Milán 65’), Szathmári Zsolt, Tóth Bertold (Nagy Máté 60’), Hortó Attila, Kerekes Bence (Bereczki Tamás 54’), Fodor Tibor (Linzenbold Zsolt 65’), Barna Béla, Kerek Balázs (Juhász Barnabás 72’). Edző: Igor Bogdanovic, Rákos Csaba.

Az U19 mérkőzésen a hazai csapat nem állt ki, ezért játék nélkül a HTE-é a 3 pont.

 

FUTSAL

Döntetlen a forduló rangadóján

A bajnok HTE a listavezető Szekszárd ellen lépett pályára az NB I bajnokság 8. fordulójában. A mérkőzés közel teltházas publikum előtt Tolnán került megrendezésre.

NB I női futsal, 8. forduló: Agenta Girls Szekszárd FC - Hajdúböszörményi TE 0-0

HTE: Torma Lilla - Tell Zsófia, Pádár Anita, Folk Zsuzsanna, Kota Gabriella, Bokor Adrienn, Mogyorósi Zsuzsanna, Nagy Mária, Benkő Mónika, Szilágyi Mariann. Edző: Quirikó Vivien.

Quirikó Vivien: „Izgalmas, színvonalas, kemény párharcokkal tarkított összecsapáson vagyunk túl. Az első játékrészben többet veszélyeztettek a szekszárdiak, volt néhány hibánk védekezésben, amit a szünetben megbeszéltünk. A második félidőben, úgy érzem, mi közelebb álltunk a gólhoz. Ki kell emelni, hogy a kapusok mindkét oldalon szenzációsan védtek, legfőképp nekik köszönhetően tudott ez a remek iramú találkozó gól nélkül végződni. Köszönjük szurkolóinknak, hogy ismét velünk tartottak!”

Két HTE-s a legjobbjak között

A Magyar Labdarúgó Szövetség nyilvánosságra hozta a 2017-18-as futsal bajnokságok egyéni díjazottjainak névsorát. A legjobbakat a Futsal Bizottság, a futsal szakágvezető és a futsal szövetségi kapitány választotta meg. A 2017-18-as NB I-es női felnőtt futsal bajnokság gólkirálynője Pádár Anita lett, a legjobb edző díját pedig Quirikó Vivien érdemelte ki, immár másodszor. A díjak átadására a december 2-án megrendezésre kerülő HTE – Miskolci Vénusz NB I mérkőzés előtt kerül sor.

Sorsoltak a Magyar Kupában

Az elmúlt héten került sor a Női Futsal Magyar Kupa negyeddöntős párosításainak sorsolására. A HTE a másodoszályú futsal bajnokság Nyugati-csoportját hibátlanul vezető Ferencvárossal mérkőzik meg a Final Fourba jutásért. A párharc első felvonására január 6-án kerül sor Hajdúböszörményben.

 

KÉZILABDA

NB II férfi felnőtt: HTE – Nádudvari ASK 30-26 (17-9)

HTE: Reskó Ádám (2 gól), Puskás Erik, Kathi Péter (9), Szabó Zsolt, Molnár Zsolt (7), Bodó Márton (2), Hajdú János (1), Buczkó György, Borsi Imre (6), Katonka Tamás, Frank Donát (3), Varga Gergő, Tóth Tibor, Fábián Dávid, Balogh Szabolcs. Edző: Bakos Károly

Bakos Károly: „Rutinos, jó erőkből álló Nádudvar csapatát láttuk vendégül, készültünk a játékstílusukból. Fegyelmezetten és koncentráltan kezdtük a mérkőzést, amely meglátszódott az első félidőn. A második játékrészben voltak kisebb hullámvölgyeink, amelyeket jól megoldottunk. Ezeken a hullámvölgyeken kell még javítanunk, dolgoznunk, hogy minél rövidebb ideig tartsanak. Megérdemelten győztünk, nagyon örülünk a 2 pontnak! Gratulálok a játékosoknak, igazi csapatmunka volt!”

II. o. férfi ifjúsági: HTE – Pick Szeged II. 22-22 (11-11)

Bakos Károly edző: „Sajnos nem sikerült itthon tartani, csak 1 pontot. Mélyen a tudásunk alatt játszottunk, amelybe néhány játékos bele is törődött, és ez meg is látszódott az egész játékunkon. Több embertől kell a jó teljesítmény mérkőzésről-mérkőzésre, hogy a terheket megosszuk, és csapatként tudjuk győzni.”

III. o. férfi serdülő: Püspökladányi KE – HTE 28-26 (14-13)

Edző: Kiss Tibor

NB II női felnőtt: HTE – Vitka SE Vásárosnamény 17-26 (8-14)

Edző: Nagy Attila

III. o. női ifjúsági: HTE – Vitka SE Vásárosnamény 35-34 (19-14) 

Kovács Magdolna edző: „Az első játékrész 25. percéig jól felépített támadójáték, jó védekezés jellemezte a játékunkat, aminek köszönhetően 5 gólos előnnyel várhattuk a folytatást. A második félidőben játékunkat a kapkodás, a fáradtságból adódó rossz döntések sorozata jellemezte, amit az ellenfél csapata ki is használt. Egy izgalmas és szoros végjátékkal ugyan, de így is itthon tudtuk tartani a 2 pontot. Gratulálok a lányoknak a győzelemhez! Tardi Zsuzsannának jobbulást és mielőbbi felépülést kívánunk!”

III. o. női serdülő: HTE – Miskolci VSC 18-18 (12-9)

Edző: Poczetnyik Mária

 

KOSÁRLABDA

Kettős győzelem a dupla fordulóban

U16 fiú regionális bajnokság:

HTE-Gladiátorok - Nyíregyházi Kék Cápák 50-16 (10-3, 14-6, 16-0, 10-7)

Nyíregyházi Kék Cápák - HTE-Gladiátorok 26-64 (6-23, 6-10, 10-9, 4-22)

Dobott pontok: Orosz György, Szabó Benedek 19 p., Szabó Tamás 8p, Veress Bence 2p, Pálfi Simon 4p, Mirkó László 45p., Szarvas Antal 2p, Szabó Dániel 14p, Kovács Norbert 10p., Veress Balázs 11p. Kocsis Norbert 2p, Konyári Péter, Töviskes Artur, Oláh Balázs, Ferenczi Gábor 2p, Kathi Balázs, Rácz Imre 2p. Edző: Szabó Tibor

Szabó Tibor: Újabb győzelmeinkkel megőriztük veretlenségünket és 6/6-os mérleggel készülünk a mezőcsáti visszavágóra. Ebben a fordulóban azok a játékosok jutottak szerephez, akik eddig nem, vagy csak keveset játszottak. Többen éltek is a lehetőséggel és kosarakban hálálták meg a bizalmat vagy jó védekezéssel járultak hozzá a győzelemhez.”

 

Legfrissebb hírek

Egyeztetések a Polgármesteri Hivatalban

Április 23. 16:16

"Hajdúböszörményi belterületi utak fejlesztése"

Április 23. 15:04

Galériáinkból

I. Erős Hajdú Országos Chili Fesztivál

Programajánló

Futókörök Napja

Fürdőkerti Ifjúsági Szabadidőközpont (Hajdúböszörmény, Nagy István utca 38/a)

Április 27. 08:45

Szemenszedett IGAZSÁG avagy hazudni tudni kell!

Sillye Gábor Művelődési Központ és Közösségi Ház

Május 8. 19:00

Látnivalók

Hajdúböszörményi Tájházak

Hajdúböszörmény

Görög katolikus templom

Hajdúböszörmény