Az Agrárgazdasági Kamara ügyfélfogadása

2020. március 17. 08:58 Koronavírus

Rendkívüli ügyfélfogadási rendet vezetett be az agrárkamara

Az Agrárgazdasági Kamara ügyfélfogadása

A Kormány által kihirdetett veszélyhelyzeti intézkedésekkel összhangban a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara napi működése során a lehető legminimálisabbra kívánja csökkenteni a koronavírus-járvány terjedésének lehetőségét, a személyes ügyféltalálkozások számát, ezzel is megóvva munkavállalói és a kamarai tagság egészségét.

 

Ezért a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2020. március 16-tól a falugazdász-hálózatánál rendkívüli ügyfélfogadási rendet vezetett be. A falugazdászok csak a meghatározott, kijelölt irodákban lesznek jelen, a pontos irodalista és a nyitvatartás a http://www.nak.huoldalon érhető el.

 

A Kamara kéri tagjait, hogy személyesen csakis kiemelten indokolt esetben keressék fel az irodákat.  A falugazdászok telefonon továbbra is elérhetőek, kérjük, hogy mielőtt felkeresnék az irodákat, előtte telefonon egyeztessenek az illetékes falugazdásszal.

 

Emellett a NAK vezetősége a megyei igazgatóságokon dolgozó munkavállalók számára otthoni munkavégzést rendelt el. A munkavállalók az otthoni munkavégzés során is a megszokott magas szakmai színvonalon tudják segíteni a kamarai tagokat. Továbbá a NAK Hajdú-Bihar Megyei Igazgatóság Debrecen Tessedik Sámuel u. 1 alatti központjában ügyeletet vezetett be, itt is érvényes az, hogy csak a legsürgősebb esetben keressék fel az igazgatóságot személyesen. A hajdubihar@nak.hu és az 52/503-310 központi elérhetőségeken továbbra is a megszokott hivatali munkaidőben kereshetik az igazgatóságot.

 

A NAK központi ügyfélszolgálata az ugyfelszolgalat@nak.hucímen és az ingyenesen hívható, a +36 80 900 365-ös zöldszámon áll a tagok rendelkezésére.

Legfrissebb hírek

M35 autópálya: Hajdúböszörmény - Balmazújváros csomópont megnyitásra került

Június 17. 14:14

Vezetői értekezletet tartottak

Június 17. 11:02

Galériáinkból

Tánccal a hagyományokért

Programajánló

Rendezvénynaptár tervezet 2024.

December 31. 09:01 - December 31. 23:00

Jóga Piknik

Fürdőkerti Rendezvény és Turisztkai Szabadidőpark

Június 21. 15:00

Látnivalók

I. világháborús emlékmű - Hősök szobra

Kálvin tér

Káplár Miklós Emlékház

Hajdúböszörmény, Hortobágy u. 10.