2023. szeptember 24., vasárnap |

Magas kontraszt

Röplabdás sikerek itthon és idegenben

2022. február 14. 11:33 Sport

Nem tétlenkedtek a hétvégén a HTE röplabda csapatai, hiszen hazai rendezésű forduló is volt valamint idegenben is játszottunk!

Röplabdás sikerek itthon és idegenben

Az U15-ös csapatunk Kiss Imréné edző vezetésével a Városi Sport- és Rendezvényközpontban rendezett hazai fordulót és fogadta a Sárospataki Sportiskola, a Salgótarjáni Torna Klub és a Kazincbarcikai Vegyész Röplabda Club csapatait. 

 

Kiss Imréné, a csapat edzője elmondta: "Az első mérkőzés a vártnál nehezebbnek bizonyult a Sárospataki Sportiskola csapata ellen. Az első szettet fölényesen hoztuk, azonban a második szett számos meglepetést tartogatott a számunkra, és alulmaradtunk ellenfelünkkel szemben. A harmadik szettben szoros játékkal sikerült nyernünk, így hoztuk a mérkőzést (2:1). 

 

A második mérkőzésünkön Salgótarján csapata ellen léptünk pályára, magabiztos, precíz játékkal szettvesztés nélkül 3:0-ra győztünk. 

 

A hazai rendezésű forduló harmadik mérkőzése tartogatta a legnagyobb kihívást a számunkra, ez a mérkőzés ígérkezett a legnehezebbnek. Sajnálatos módon legkiválóbb játékosunk a mérkőzés közben sérülést szenvedett el, nem folytathatta a játékot. Innen is kívánunk neki mielőbbi jobbulást és gyors felépülést! A lányok mindent beleadtak, nagyon küzdöttek és végül sikerült legyőznünk a Kazincbarcikai Vegyész Röplabda Club csapatát (2:1). 

 

Nehéz forduló volt, de győztünk, ezzel bejutottunk a felső házba!"

 

Mindeközben a HTE U19-es röplabda csapata Újfehértóra utazott Berkes Zoltán edző vezetésével. A lányok egymást követően három mérkőzést játszottak le, sajnos csere nélkül, mivel a sérülések és a betegség nem kerülte el csapatunkat ezúttal, így hat lány utazott a hétvégén. 

 

A lányok kiválóan helyt álltak és hatalmas bravúrt hajtottak végre, hiszen mind a három csapat ellen győzedelmeskedtek, ráadásul szettvesztés nélkül! Fölényesen győztük le az Újfehértói Sportklub, a Debreceni Tálent SE Szt. László és a Nyíregyházi GLP Sport Egyesület csapatait (3:0). 

 

Szép volt lányok! 

 

A HTE valamennyi röplabda játékosának és edzőiknek, Kiss Imrénének és Berkes Zoltánnak sok szeretettel gratulálunk! A hiányzóknak mielőbbi gyógyulást, felépülést kívánunk, várjuk vissza mielőbb őket!

 

Hajrá HTE!   

 

A fotókat Horváth Tamás készítette, köszönjük szépen! 

Legfrissebb hírek

Közlekedő Petőfi című rajzpályázat eredményhirdetése

Szeptember 22. 13:37

Útlezárás az Autómentes nap idejére

Szeptember 22. 10:00

Galériáinkból

Robotolimpia

Programajánló

FÓRUM A CSAPADÉKVÍZ OTTHONI HASZNOSÍTÁSI LEHETŐSÉGEIRŐL

Kertész László Városi Könyvtár

Szeptember 26. 16:30

III. Halloween futás

Fürdőkerti Rendezvény és Turisztikai Szabadidőpark

Október 31. 16:00

Látnivalók

Trianoni emléktábla

Bocskai István tér – Hajdúsági Múzeum Bocskai István térre néző fala

Bocskai István Gimnázium

Hajdúböszörmény - Főtér