Dr. Szathmári Anita
aljegyző

 

2013. február 15-től nevezett ki a polgármester a kiírt pályázat alapján Hajdúböszörmény Város Aljegyzőjének. Két gyermek édesanyjaként családommal Hajdúböszörményben lakom.

2002-ben szereztem diplomát a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar jogász szakának nappali tagozatán. 2002. szeptember 16-a óta dolgozom ez idáig első munkahelyemként a Város Polgármesteri Hivatalában. A kötelező három év gyakorlatot a Hajdúböszörményi Polgármesteri Hivatalban töltöttem a Jogi és Szervezési Osztályon, amely gyakorlatot követően közigazgatási és jogi szakvizsgát tettem. 2012 márciusától aljegyzői kinevezésemig a Városfejlesztési és Műszaki Osztály Városüzemeltetési csoportjának vezetését láttam el.

Aljegyzői feladataim teljesítése mellett a Jogi és Szervezési Osztály, 2015. július 1-jétől pedig Jogi és Igazgatási Osztály vezetőjeként 21 munkatársammal látom el a képviselő-testület, a központi iktató, az ügyfél-tájékoztató, a szociális és igazgatási feladatokat, valamint a hivatal gondnoki teendőit.

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.