2021. október 22., péntek |

Megrendezésre került a helyosztó mérkőzések első fordulója

Május 18. 10:42 Sport

A hétvégén, szombaton a HTE röplabdás lányai lejátszották a Dr. Kotsis Attiláné nevével fémjelzett U15 leány röplabda bajnokság keleti csoportjának helyosztó mérkőzéseit. A forduló ezúttal Miskolcon került megrendezésre. Az első három helyezésért folyó küzdelemben a lányok szépen helyt álltak!

Nehéz kezdés után szoros küzdelemben sikerült győzedelmeskednünk a hazai pálya előnyeit ügyesen kihasználó Miskolci Sportiskola csapata ellen. A mérkőzés nagyon sokat kivett a lányokból, így sajnos az Egri Városi Sportiskola gárdájával szemben nem sikerült győzedelmeskednünk. A döntőben már nehéz dolgunk van, hiszen kiváló csapatokkal kell megmérkőznünk. A visszavágóra és egyben a bajnokság befejezésére hazai pályán kerül sor, Hajdúböszörményben, a Városi Sport- és Rendezvényközpontban. Mindent megteszünk, hogy a legjobbat hozzuk ki a hajrában! - mondta Kiss Imréné, a csapat edzője.

 

A lányok a fárasztó forduló után hazaérkezve jól megérdemelt fagylaltozással zárták a napot, melyet ez úton is köszönünk a Dolce Vita Fagyizónak!

 

A HTE röplabdás lányainak és edzőjüknek ez úton is sok szeretettel gratulálunk! Izgatottan várjuk a bajnokság végkimenetelét! 

 

Hajrá HTE!  

Legfrissebb hírek

Átadták a beruházást

Október 22. 18:54

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma.

Október 20. 13:51

Galériáinkból

200 éve született Sillye Gábor

Programajánló

Rendkívüli nyitvatratás a Városi Piacon

Október 31. 07:00 - November 1. 11:00

Behajtási ünnep

Október 30. 09:00 - Október 30. 17:00

Látnivalók

Magyar szürke bika szobor

Vásár tér

I. világháborús emlékmű - Hősök szobra

Kálvin tér