2023. szeptember 24., vasárnap |

Magas kontraszt

Megrendezésre került a helyosztó mérkőzések első fordulója

2021. május 18. 10:42 Sport

A hétvégén, szombaton a HTE röplabdás lányai lejátszották a Dr. Kotsis Attiláné nevével fémjelzett U15 leány röplabda bajnokság keleti csoportjának helyosztó mérkőzéseit. A forduló ezúttal Miskolcon került megrendezésre. Az első három helyezésért folyó küzdelemben a lányok szépen helyt álltak!

Megrendezésre került a helyosztó mérkőzések első fordulója

Nehéz kezdés után szoros küzdelemben sikerült győzedelmeskednünk a hazai pálya előnyeit ügyesen kihasználó Miskolci Sportiskola csapata ellen. A mérkőzés nagyon sokat kivett a lányokból, így sajnos az Egri Városi Sportiskola gárdájával szemben nem sikerült győzedelmeskednünk. A döntőben már nehéz dolgunk van, hiszen kiváló csapatokkal kell megmérkőznünk. A visszavágóra és egyben a bajnokság befejezésére hazai pályán kerül sor, Hajdúböszörményben, a Városi Sport- és Rendezvényközpontban. Mindent megteszünk, hogy a legjobbat hozzuk ki a hajrában! - mondta Kiss Imréné, a csapat edzője.

 

A lányok a fárasztó forduló után hazaérkezve jól megérdemelt fagylaltozással zárták a napot, melyet ez úton is köszönünk a Dolce Vita Fagyizónak!

 

A HTE röplabdás lányainak és edzőjüknek ez úton is sok szeretettel gratulálunk! Izgatottan várjuk a bajnokság végkimenetelét! 

 

Hajrá HTE!  

Legfrissebb hírek

Közlekedő Petőfi című rajzpályázat eredményhirdetése

Szeptember 22. 13:37

Útlezárás az Autómentes nap idejére

Szeptember 22. 10:00

Galériáinkból

Görömbei András emlétábla avató

Programajánló

III. Halloween futás

Fürdőkerti Rendezvény és Turisztikai Szabadidőpark

Október 31. 16:00

Szécsi-emlékkoncert

Sillye Gábor Művelődési Központ és Közösségi Ház

Október 17. 19:00

Látnivalók

Hajdúböszörményi Tájházak

Hajdúböszörmény

Bocskai István Gimnázium

Hajdúböszörmény - Főtér