2021. április 18., vasárnap |

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma.

Március 3. 15:54 Közérdekű

A Szabadhajdú március 5-ei számában tudósítást olvashatnak azokról a döntésekről, amelyeket az elmúlt időszakban az egészségvédelem, a környezet megóvása, a levegőtisztaság érdekében hoztak az illetékesek. A részleteket az újság 1. oldalán találják, csakúgy, mint azt a beszámolót, amelyet a művelődési központ felújításáról olvashatnak.
Gyerekkorában vadászrepülőnek készült, majd végiggondolva a lehetőségeket, a fogorvosi pályát választotta. Petkov Tibor 32 éve gyógyít Hajdúböszörmény, a vele készült beszélgetés az újság 2. oldalán található.

Az mindig örömet jelent, amikor elismerésekről, sikerekről számolhatunk be. Ezúttal fiatal gimnazisták ösztöndíjáról, minisztériumi elismerésekről és diákok támogatásáról is készültek írások, amelyeket az újság 3. oldalán találnak az olvasók. Csakúgy, mint Loment Péter lelkész jegyzetét, aki a hölgyeket köszönti a nőnap alkalmából.

Nincs is attól szebb, mint amikor valaki egy felújított vagy új otthonba költözhet. De ki az, aki mindezt megalkotja, lehetővé teszi? Természetesen más szakma képviselői mellett, a jó kőművesek. Lapunk ezúttal két hajdúböszörményi mestert kérdezett szakmája hétköznapjairól, kihívásairól, szépségeiről. A Varga László és Molnár Csabával készült riport az újság 4. oldalán található.

A Szabadhajdúban ezúttal is több hirdetmény, felhívás és közlemény is helyet kapott, amelyek a 6-7-8. oldalon találhatók.

S a lap utolsó oldalán megismerkedhetnek egy hazánkban is egyre népszerűbb sportággal, a nordic walking-gal.

Legfrissebb hírek

Tisztelt Szülők!

Április 16. 10:02

A SZAKKÖR – Tudásunkkal kézenfogva

Április 16. 09:12

Galériáinkból

Hajdúhét 2017

Programajánló

A Föld Napja Program

Hajdúböszörmény

Április 22. 07:00 - Április 22. 16:00

Látnivalók

Városháza

Bocskai István tér 1.

Millecentenáriumi emlékmű - Csodaszarvas

Szent István tér