2020. november 30., hétfő |

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma

Október 7. 11:26 Közérdekű

A Szabadhajdú október 9-ei számában tudósítást olvashatnak az újság 1. oldalán az aradi vértanúk tiszteletére tartott megemlékezésről. Ugyancsak itt kapott helyet az idősek világnapja alkalmából íródott köszöntő, melyben a város vezetői fejezik ki jókívánságaikat a szépkorúaknak.

„Nevelés teszi az embert, és az ember a hazát” – fogalmazta meg gondolatainak összegzését Szabadi Edit óvodapedagógus, akit a közelmúltban a szakminiszter Brunszvik Teréz-díjjal jutalmazott. A róla készült portrét az újság 2. oldalán találják.

E nehéz időkben is fontos a közös együttlét, a baráti találkozás, a szórakozás és kikapcsolódás. A Középkerti-napok erre kínált lehetőséget a városrészben lakóknak. Az eseményről készült tudósítás az újság 3. oldalán található. Csakúgy, mint a zúzós fesztiválról, a Hajdú tanyán történt fejlesztésekről és négy böszörményi diák országos sikeréről beszámoló tudósítás is.

Az aradi vértanúk előtt a városi megemlékezésen túl az újság ezúttal két írással tiszteleg, melyet az 5. oldalon találhatnak az olvasók, akik ezúttal is több hírrel, tudósítással és tájékoztatóval is tájékozhatnak a Szabadhajdú 6-7-8. oldalán.

Legfrissebb hírek

Az első gyertya

November 29. 11:33

Városunk jelenlegi vírushelyzete

November 27. 11:52

Galériáinkból

Böszörményi Csergetés

Programajánló

Látnivalók

Bocskai István Gimnázium

Hajdúböszörmény - Főtér

II. világháborús emlékmű

Honvéd utca