2024. április 21., vasárnap |

Magas kontraszt

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma.

2021. február 10. 11:53 Közérdekű

A Szabadhajdú február 12-ei számában részletes tudósítást olvashatnak arról, hogy a Hajdúböszörményben működő vállalkozás 10 ezer darab egészségügyi maszkot ajánlott fel a városnak, melyet Hajdúböszörmény intézményeinek munkatársai kaptak meg. Az 1. oldalon található írás mellett beszámolót olvashatnak a művelődési központ korszerűsítéséről, illetve arról az országos adatgyűjtésről, melyet Hajdúböszörményben a Zöld Kör végzett el a baglyok városi populációjáról.

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma.

A hét arca ezúttal egy sokszínű egyéniség, aki azon túl, hogy szeret festeni, utazni és a tánc oktatása sem áll távol tőle, fotózással is foglalkozik. Ez utóbbiban Balogh Éva olyan sikereket ért már el, hogy több külföldi galériában is bemutatták alkotásait. A róla készült portré az újság 2. oldalán található.

A Szabadhajdú legújabb számában is folytatja a mesterségeket és az oktatási intézményeket bemutató sorozatát. Ezúttal egy asztalos vállalkozó, Kunkli Imre beszél szakmájáról, míg a pályaválasztás előtt állóknak a Széchenyi-középiskola által kínált lehetőségeket mutatja be a lap munkatársa.

A napokban több rendezvény is foglalkozott a városban a házasság hetével. Az újság munkatársa által megkérdezettek Lomentné Szopkó Tünde lelkipásztor, illetve Radácsi István tanár beszél a család fontosságáról, s a házasság intézményéről. A riportot az újság 4. oldalán találják.

A Szabadhajdúban ezúttal is több felhívás, tájékoztató és hirdetés található, melyeket a lap 6-7-8. oldalán olvashatnak. Ez utóbbin több sporteredmény mellett megismerhetik azt a fiatal fogathajtót, aki több megyei bajnoki címmel is büszkélkedhet. Molnár Imre beszél a sportág szépségeiről, és saját sikereiről is.

Legfrissebb hírek

Újabb beruházás indul a városban

Április 19. 13:16

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma

Április 19. 10:00

Galériáinkból

Hajdúböszörmény a Déryné Központban

Programajánló

Mulat a Kert

Hajdúsági Múzeum (Kossuth Lajos utca 1. szám)

Április 30. 21:00

Falunap 2024. - Hajdúvid

Június 8. 09:00

Látnivalók

Bocskai István Gimnázium

Hajdúböszörmény - Főtér

Kálvin téri református templom

Hajdúböszörmény - Kálvin tér