2024. április 21., vasárnap |

Magas kontraszt

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma.

2020. november 25. 14:01 Közérdekű

Ajánló
A Szabadhajdú november 27-ei számából megtudhatják, hogy milyen módszerekkel, körülmények között oktatják és nevelik a tehetséges gyermekeket, a családokkal közösen, a Bocskai-gimnáziumban. Az erről szóló tudósítás az újság 1. oldalán található. Csakúgy, mint az a tudósítás, amely beszámol a város koronavírus-helyzetéről, a mintavételi ponton tapasztalt szűrésről.

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma.

A hét arca ezúttal a Város-napján Kövér Sándor-díjjal kitüntetett Miklósi Imréné háziorvosi asszisztens, aki vall pályájáról, a gyógyítás értékéről. Az írás a 2. oldalon található.

Nincs tíz éve annak, hogy hazánkból az osztrák fővárosba, Bécsbe szállították Bocskai István koronáját. Hazánkban több alkalommal is indult mozgalom az ereklye hazaszállítására, mindeddig sikertelenül. A fejedelemre, a neki készült koronára és az arról készült másolatra szakember hívja fel a figyelmet az újság 3. oldalán, ahol cikket olvashatnak Balogh Soma fiatal, hajdúböszörményi dobos újabb sikeréről, és a családtámogatások hazai lehetőségeiről.

A Szabadhajdú előző számában már olvashattak írást a Hajdúböszörményi Torna Egylet múltjáról. Ezúttal, folytatva az egyesület bemutatását, az újság 5. oldalán olvashatnak részletes írást a HTE történetéről.

A Szabadhajdúban ezúttal is több hirdetmény, felhívás, közérdekű tájékoztató, információ olvasható, amely az újság 6-7-8. oldalán található. Ez utóbbin egy fiatal böszörményi leány, Balog Zsanett ökölvívó sikeréről is olvashatnak.

Legfrissebb hírek

Újabb beruházás indul a városban

Április 19. 13:16

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma

Április 19. 10:00

Galériáinkból

Városnapi koszorúzás Bocskai István szobránál

Programajánló

Föld Napja 2024.

Ökoturisztikai Látogatóközpont

Április 22. 09:00

Mulat a Kert

Hajdúsági Múzeum (Kossuth Lajos utca 1. szám)

Április 30. 21:00

Látnivalók

Millenniumi emlékmű

Bocskai István tér

Magyar szürke bika szobor

Vásár tér