2021. december 8., szerda |

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma.

Október 20. 13:51 Közérdekű

A Szabadhajdú október 22-ei száma tudósításban számol be az idősek hónapja alkalmából rendezett rendezvényről, melyen a szépkorúakat köszöntötték a Fazekas Gábor Idősek Otthonában. Az írás a lap 1. oldalán található. Csakúgy, mint az a beszámoló, amiből megtudhatják, hogy a város több pontján újabb wifipontokat alakítottak ki a szakemberek.

Évtizedek óta dolgozik a mezőgazdaságban, s a Város napján Sillye Gábor-díjat vehetett át. Sántha Imre, a Formula GP Kft. ügyvezetőjével készült beszélgetésünk A hét arca rovatunkban, a 2. oldalon található.

A Szabadhajdú több intézmény jubileumi ünnepségéről is beszámol. Így cikket olvashatnak az 50 éves böszörményi óvóképzésről, amely mára már sokoldalú egyetemi oktatássá nőtte ki magát, illetve tudósítás készült a 15 éve működő Jó Pásztor Református Óvodáról is. Az írások a lap 3. oldalán találhatók.

A civil szervezeteket bemutató sorozatunkban ezúttal Bodaszőlőre látogatott el munkatársunk, aki a Bodaszőlőért Egyesület két vezetőjével beszélgetett. A lap 4. oldalán találhatják az olvasók a részleteket.

Az újságban ezúttal is több hirdetés, pályázat és felhívás is található, s az újság 8. oldalán a városi teniszklub hétköznapjaiba pillanthatnak be az érdeklődők.

Legfrissebb hírek

Takács László festőművész alkotásai díszítik a Városháza lépcsőfordulóját

December 7. 09:33

Mécsesekkel az együttérzés napján

December 7. 08:46

Galériáinkból

200 éve született Sillye Gábor

Programajánló

KARÁCSONYI HANGVERSENY

December 19. 17:00 - December 19. 18:00

3. Adventi gyertyagyújtás

Bocskai tér

December 12. 16:00 - December 12. 17:00

Látnivalók

Városháza

Bocskai István tér 1.

Bocskai téri református templom

Hajdúböszörmény - Bocskai tér