2023. december 3., vasárnap |

Magas kontraszt

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma.

2022. szeptember 29. 14:08 Közérdekű

A Szabadhajdú e heti számának 1. oldalán a Mobilitási hét aktuális programjairól számolunk be, melynek keretében felidézzük az autómentes nap legemlékezetesebb pillanatait. Ugyancsak a címlapon olvasható az a cikk, amely az ovigokart rendezvényről számol be. A programnak a Csillagvár Óvoda és Bölcsőde adott otthont szeptember 23-án.

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma.

A város napja alkalmából Dobó Sándor-díjat vehetett át Tóthné Csiszár Éva Regina gyógypedagógus, akivel A hét arca rovatunkban ismerkedhetnek meg a lap 2. oldalán.

A nők és férfiak egészségvédelmi hetének programjáról számolunk be a Szabadhajdú 3. oldalán. Ugyancsak itt olvasható arról a hajdúvidi programról készült tudósításunk, melyet a népmese napja alkalmából rendeztek a településen.

Egyesületek, civil szervezeteket bemutató sorozatunkban a Vidi Ér Vidért Közhasznú Egyesület munkájába pillanthatnak be. A szervezet kulturális, információs, hagyományőrző tevékenységet végez. Erről olvashatnak a lap 4. oldalán.

Tanulni sosem késő! – ahogy a mondás is tartja. Napjainkban számos lehetőség kínálkozik a tanulni vágyó felnőttek számára is. Erről olvashatnak részleteket az 5. oldalon. Ugyancsak itt kapott helyet a gerincferdülésről szóló információs írásunk. A gázfogyasztás csökkentésének az érdekében a kormány tűzifaprogramot hirdetett, melynek keretén belül hatósági áron lehet hozzájutni 10 erdei köbméter tüzelőanyaghoz. Ennek részleteit közöljük a Röviden a rezsiről szóló írásunk, amely szintén az 5. oldalon található.

Sportrovatunkban az aktuális eredmények mellett a most 82 éves Tóth Lászóval ismerkedhetnek meg, akinek máig a mozgás része a mindennapjainak. A sportemberrel készült interjúnak a Szabadhajdú 8. oldalán közöljük.

Legfrissebb hírek

Városháza Étterem étlapja 2023.12.04-12.08.

December 1. 12:41

Takarítógép beszerzés a Hajdúböszörményi Torna Egyletnél

December 1. 12:03

Galériáinkból

A magyar kultúra napja - Szilágyi Imre grafikusművész kiállítása

Programajánló

Adventi gyertyagyújtás - 2023.12.03.

Bocskai tér

December 3. 16:00

"Vizeink, vizes élőhelyeink"

Eötvös József Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános és AMI (Hajdúböszörmény, Árpád utca 22.)

December 5. 08:55

Látnivalók

Bocskai téri református templom

Hajdúböszörmény - Bocskai tér

Millenniumi emlékmű

Bocskai István tér