Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma.

Szeptember 29. 14:08 Közérdekű

A Szabadhajdú e heti számának 1. oldalán a Mobilitási hét aktuális programjairól számolunk be, melynek keretében felidézzük az autómentes nap legemlékezetesebb pillanatait. Ugyancsak a címlapon olvasható az a cikk, amely az ovigokart rendezvényről számol be. A programnak a Csillagvár Óvoda és Bölcsőde adott otthont szeptember 23-án.

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma.

A város napja alkalmából Dobó Sándor-díjat vehetett át Tóthné Csiszár Éva Regina gyógypedagógus, akivel A hét arca rovatunkban ismerkedhetnek meg a lap 2. oldalán.

A nők és férfiak egészségvédelmi hetének programjáról számolunk be a Szabadhajdú 3. oldalán. Ugyancsak itt olvasható arról a hajdúvidi programról készült tudósításunk, melyet a népmese napja alkalmából rendeztek a településen.

Egyesületek, civil szervezeteket bemutató sorozatunkban a Vidi Ér Vidért Közhasznú Egyesület munkájába pillanthatnak be. A szervezet kulturális, információs, hagyományőrző tevékenységet végez. Erről olvashatnak a lap 4. oldalán.

Tanulni sosem késő! – ahogy a mondás is tartja. Napjainkban számos lehetőség kínálkozik a tanulni vágyó felnőttek számára is. Erről olvashatnak részleteket az 5. oldalon. Ugyancsak itt kapott helyet a gerincferdülésről szóló információs írásunk. A gázfogyasztás csökkentésének az érdekében a kormány tűzifaprogramot hirdetett, melynek keretén belül hatósági áron lehet hozzájutni 10 erdei köbméter tüzelőanyaghoz. Ennek részleteit közöljük a Röviden a rezsiről szóló írásunk, amely szintén az 5. oldalon található.

Sportrovatunkban az aktuális eredmények mellett a most 82 éves Tóth Lászóval ismerkedhetnek meg, akinek máig a mozgás része a mindennapjainak. A sportemberrel készült interjúnak a Szabadhajdú 8. oldalán közöljük.

Legfrissebb hírek

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma.

December 8. 13:35

Adventi programajánló

December 7. 15:35

Galériáinkból

Hajdúsági daruünnep 2017

Programajánló

Meghívó

December 9. 16:30 - December 9. 17:00

70 éves a Bocskai Néptáncegyüttes

December 14. 18:00 - December 17. 20:00

Látnivalók

Városháza

Bocskai István tér 1.

Táncoló hajdúk szoborcsoport

Hajdúböszörmény - Főtér