Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma.

Szeptember 23. 08:05 Közérdekű

A Szabadhajdú e heti számában több tudósítás olvasható az elmúlt hét eseményeiről. Így a Város napja kapcsán visszatérünk a szerdai történelmi konferencia és időszaki kiállítás történéseinek bemutatására. A nagyszámú érdeklődő a Maghy Házban ezúttal Hajdúböszörményi társadalmi-, egyesületi és sportéletéről tájékozódhatott, valamint a két világháború közötti időszakot feldolgozó kiállítások mellett, Civilek a pályán tekinthetett meg időszaki kiállítást. Az írást a lap 1. oldalon találhatják, ahol szintén helyet kapott az elmúlt napok mobilitási hetének bemutatása is, amely az újság 3. oldalán is folytatódik. Az események lapzárta után is folytatódtak, így azokra a következő számunkban visszatérünk.

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma.

A Város napján vehette át a Hajdúböszörményért elnevezésű díjat Kiss Antal nyugalmazott intézményvezető, aki negyvenhat évig dolgozott pedagógusként. Pályájáról, hétköznapjairól, kötődéseiről A hét arca rovatunkban a 2. oldalon találnak írást.

A gazdálkodók számára fontos változás, hogy a köznyelvben csak vetésforgónak nevezett módszereket kell alkalmazni ősztől a földeken. Erről szóló tájékoztatónk, illetve a város napi kiállításokat ajánló írásunk a 3. oldalon található.

A Város napján több neves fellépő is bemutatta produkcióját, illetve országos népzenei találkozónak is otthont adott a város. A fellépőkkel az eseményekről, munkásságukról lapunk 4. oldalán találhatnak írást.

Volt úgy, hogy testvére helyett felelt a tanár előtt, aki észre sem vette az ikrek közti különbséget. Csínytevéseikről, mindennapjaikról és családjuk szeretetéről és erejéről beszéltek munkatársunknak az Andorkó-ikrek, Anti és Laci, akikkel riportot az 5. oldalon olvashatják.

A Szabadhajdúban ezúttal is több felhívás, hirdetmény és tájékoztató is olvasható a 6-8. oldalon. S ez utóbbin kapott helyet a jubiláló körútfutó egyesület bemutatása.

Legfrissebb hírek

Aradi Vértanúk Emléknapja

Október 6. 09:58

Tisztelt Lakosság!

Október 6. 09:04

Galériáinkból

A magyar kultúra napja - Hollóének Hungarica Régizene Együttes műsora

Programajánló

Pál Feri atya Hajdúböszörményben

Október 10. 18:30 - Október 10. 20:00

Látnivalók

Dávid és Góliát - Az 1956-os forradalom emlékműve (Losonczy Géza Emlékpark)

Honvéd utca - Losonczy Géza Emlékpark

Görög katolikus templom

Hajdúböszörmény