Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma.

Augusztus 11. 14:57 Közérdekű

A Szabadhajdú ezúttal jelentősen megnövekedett terjedelemmel tájékoztatja olvasóit az elmúlt időszak eseményeiről, illetve a következő napok programjairól. A 12 oldalon hírek, riportok, tudósítások, tájékoztatók segítenek eligazodni az események között.

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma.

Az 1. oldalon például arról az átképzésről szóló cikket olvashatják, amely a Tungsram elbocsátott dolgozóinak kínál lehetőséget. Ugyancsak itt kapott helyet az a riport, mely a Balmaz Sütőde sikeréről számol be, s melyből megtudhatják, hogy a cég immár másodjára érdemelte ki az ország kenyere elkészítésének elismerését.

Ki ne ismerné azt a böszörményi rendőrt, akinek oly kedves városában telt el szolgálata, s aki, a föld, a mezőgazdaság, az állatok szeretete mellett családját és szűkebb közösségét tartotta mindig a legfontosabbnak. Lévai Gábor rendőr alezredes nyugdíjba készül, s a vele készült beszélgetést a lap 2. oldalán találják.

Az elmúlt hétvégén több rendezvény is szórakoztatta a böszörményieket, köztük az egyik a KOTTA fesztivál volt, melyről tudósításunk a lap 3. oldalán található.

 Egy böszörményi táncos nemcsak helyben mutatta meg virtuóz tánctudását, de a legutóbbi Forma I-es magyar nagydíj előtt a világ is megismerhette. Varga József, a helyi néptáncegyüttes vezetője ezúttal az Urban Verbunkkal közösen mutatta be produkciójukat a Hungaroringen. Írásunk a 4. oldalon található.

A következő napokban több program is várja a böszörményieket. Így a traktorhúzó bajnokság, az agrárfórum, a veterán autók találkozója és a Hajdúhét is. Lapunk a részletekről a programok közétételével, felhívásokkal is tájékoztatja olvasóinkat.

A KOTTA fesztivállal egy időben rendezték az az extrém sport bajnokságot, amelyről a Szabadhajdú a 12. oldalán számol be.

Legfrissebb hírek

Aradi Vértanúk Emléknapja

Október 6. 09:58

Tisztelt Lakosság!

Október 6. 09:04

Galériáinkból

HTE - Agenta Girls Szekszárd FC NB I női futsal mérkőzés

Programajánló

Pál Feri atya Hajdúböszörményben

Október 10. 18:30 - Október 10. 20:00

Látnivalók

Bocskai István szobor

Hajdúböszörmény - Főtér

Népi Hajdúház

Hunyadi János körút 2/A.