2022. augusztus 13., szombat |

Magas kontraszt

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma.

Augusztus 4. 14:03 Közérdekű

A Szabadhajdú a nyári szünet utáni első számában több, az elmúlt hónap eseményeit bemutató riportot és tudósítást közöl a lap hasábjain. Így az 1. oldalon a pródi iskola és művelődési központ felújításáról, fejlesztéséről ad számot a tudósító, s ugyancsak itt kapott helyet a kistelepülés falunapjáról készített írás, valamint a jazz-blues jamboree eseményeinek bemutatása is.

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma.

A közelmúltban vehette át aranydiplomáját és pedagógusi elismerését Németi Tibor testnevelő tanár, kivel az újság 2. oldalán olvashatnak riportot.

Az elmúlt időszak eseményeinek bemutatása a 3. oldalon is folytatódik, ahol a művésztelep kéthetes kurzusáról, valamint az írótábor eseményeiről is olvashatnak írást.

Gondolták volna, hogy házi kedvencünk, a kutya is közreműködhet a kisgyermekek nevelésében, oktatásában? Lapunk munkatársa erre a kérdésre is kereste a választ, amikor Lovas-Kiss Antal egyetemi docenst kérdezte a böszörményi pedagógiai fejlesztésről. Az írás az 5. oldalon található, ahol helyet kapott még a fogszabályozás és a gondos szájápolásról szóló írásunk is.

A felhívások, hirdetések és közlemények mellett az újság 10. oldalán két sporttal kapcsolatos írás is helyet kapott, melyekben Papp Péter fodrászmester legutóbbi huszonnégy órás versenyéről, valamint Fodor Anikó edző okos sportolási lehetőségeiről olvashatnak.

Legfrissebb hírek

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma.

Augusztus 11. 14:57

Vállalkozások regionális munkaerő támogatása

Augusztus 11. 14:17

Galériáinkból

VII. Hajdúkerületi Múzeumok Éjszakája

Programajánló

Hajdú Serfeszt & Veteránjármú találkozó

Augusztus 13. 09:00

Ballon Fieszta 2022.

Augusztus 19. 18:00 - Augusztus 21. 06:00

Látnivalók

Táncoló hajdúk szoborcsoport

Hajdúböszörmény - Főtér

A 17. Bocskai huszárezred emlékműve

Ady Endre tér