Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma.

Május 26. 14:05 Közérdekű

A Szabadhajdú május 27-ei számában az elmúlt hét eseményeiről több képes tudósítás is készült. Így a lap 1. oldalán a dísznövények és ízek fesztiváljáról olvashatnak írást, s ugyancsak itt kapott helyet a pródi iskola és a művelődési ház fejlesztéséről szóló beszámoló is. Az újságban ezúttal is olvashatnak információt a Tungsram csoportos létszámleépítéséről.
Nyugdíjasként is a lakosságot szolgálja. Évtizedek óta praktizál, és Hajdúböszörményben belgyógyászként tevékenykedett. Csapó Ildikó főorvosasszony a vele készült beszélgetésben pályájáról, a gyógyító munka örömeiről, és családjáról is beszélt. A vele készült interjú az újság 2. oldalán található.

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma.

Az elmúlt hétvégén szép sikereket ért el a város sportot és táncokat szerető közössége. Az országos mazsorettfesztiválról, a futókörök napjáról, s az ott elért eredményekről a 3. oldalon számolunk be.

A gyermekvállalás mindig nagy felelősséggel járt. Így van ez napjainkban is, s különösen hangsúlyos akkor, ha valaki három vagy annál több fiatalról is gondoskodik. A nagycsaládosok helyzetéről a Szabadhajdú 4. oldalán olvashatnak körképet. S ugyancsak itt található a böszörményi szépkorúak lehetőségeit bemutató írás is.

Biztos sokan ismerik azt a humoros mondatot, amikor a kancsal hentestől megkérdezik: maga oda szúr, ahová néz? Mire a válasz: igen. Erre a delikvens újra megszólal, akkor kérem, várjon egy pillanatot, helyet cserélek a disznóval! Hasonló tréfákat a hétköznapokban is lehet hallani attól a mesterembertől, aki évtizedek óta foglalkozik szakmájával. Tóth Sándor hentes a mindennapokban fontosnak tartja az akaratot, a kitartást. A róla készült írás az 5. oldalon található, ahol a Pályám kedves története ezúttal Vargáné Kiss Éva óvodapedagógus mesél szívéhez közeli történetet.

A tájékoztatók, hirdetések és közlemények mellett, amelyeket a 6-7-8. oldalon találnak, ez utóbbin egy jó tanuló és jó sportoló fiatalt Hemrich Milán Ferencet, a Bocskai-gimnázium nyolcadikos tanulóját, a Tekergők SE triatlonistáját mutatjuk be az olvasóknak. 

Legfrissebb hírek

INGYENES lakossági LED-csereprogram Hajdúböszörmény Város Önkormányzata és a CYEB jóvoltából

Június 30. 13:42

Semmelweis nap 2022

Június 30. 11:31

Galériáinkból

A magyar kultúra napja - Szilágyi Imre grafikusművész kiállítása

Programajánló

HAJDÚSÁGI NEMZETKÖZI MŰVÉSZTELEP

Július 2. 18:00 - Július 2. 19:00

KI LESZ 2022 BETŰFALÓJA?

Szeptember 10. 16:00 - Szeptember 10. 18:00

Látnivalók

Városháza

Bocskai István tér 1.

Hajdúböszörményi Tájházak

Hajdúböszörmény