Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma.

Május 25. 08:13 Közérdekű

A Szabadhajdú május 26-ai számában tudósításban számolunk be a középkerti új háziorvosi rendelők megépítésének jelenlegi állásáról. A cikkből kiderül, hogy mintegy 150 millió forintos egészségügyi komplexum épülhet a közeljövőben a városrészben. Az írás a lap 1. oldalán található, ahol beszámoló található még a gyógypedagógusok szakmai továbbképzéséről, valamint a gyermeknéptánc fesztivál böszörményi sikereiről.

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma.

A hét arca ezúttal Dobóné Szalóki Szilvia, a gimnázium matematika-földrajz szakos tanára. A pedagógus a vele készült interjúban vall pályájáról, beszél eredményeiről, s jövőbeli terveiről. A cikk az újság 2. oldalán található.

A friss hírek és tudósítások ezúttal is megtalálhatók az újságban. A 3. oldalon országos diáksikerről, helyi eseményekről, kulturális rendezvényekről is olvashatnak. Míg a 4. oldalon Romákról romákkal cikkünkből kiderül, hogy a helyi nemzetiség képviselői hogyan vélekednek mindennapjaikról.

Az újság 5. oldalán megismerkedhetnek olvasóink a Középkerti-iskola könyvtárának hétköznapjaival Nagyné Kiss Anita segítségével, valamint itt kapott helyet a hendicepes gyerekek segítését bemutató írásunk is.

A Szabadhajdúban ezúttal is közreadunk egy írást A pályám kedves története rovatunkban, melyben Feind László mentőállomás-vezető osztja meg gondolatait a lap 6. oldalán, ahol cikket olvashatnak Czibere József előadóművésszel.

Az újság 8. oldalán helyi sportéletünk eredményeit is bemutatjuk olvasóinknak.

Legfrissebb hírek

Tavaszi zsongás a zeneiskolában

Május 28. 22:42

Hajdúböszörményi zongorista a Budapesti MVM Dome színpadán

Május 28. 22:39

Galériáinkból

A kormányablak százezredik ügyfele

Programajánló

Gyermeknap Bodaszőlőn

Június 3. 13:00

Nemzeti Összetartozás Napja

Június 2. 09:00 - Június 2. 10:00

Látnivalók

Görög katolikus templom

Hajdúböszörmény

I. világháborús emlékmű - Hősök szobra

Kálvin tér