Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma.

Május 12. 15:31 Közérdekű

A Szabadhajdú május 13-ai számában képes beszámolót olvashatnak az immár tizenkettedik alkalommal megrendezett böszörményi csergetésről. Az eseményre húsz városból érkeztek vendégek, kik közül a legfiatalabb három, a legidősebb 88 éves volt. A tudósítás a lap 1. oldalon olvasható. S itt kapott helyet a városi könyvtár új kezdeményezéséről szóló beszámoló is, mely a május 4-ei versültetés eseményeit mutatja be.

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma.

Sokan találkozhattak már vele vizsgálat közben. Ezúttal hétköznapjairól, pályájáról beszél dr. Farkas Zsolt fül-orr-gégész szakorvos, akivel a 2. oldalon olvashatnak riportot.

Az elmúlt hét eseményei közül a 3. oldalon több tudósítás is olvasható. Így az egyetem roma szakkollégiumának bemutatása, a Csillagvár óvoda Erasmus-programjának ismertetése, valamint a Hajdúsági Tükör olvasói ankétjáról szóló írás is itt kapott helyet.

Lapunk már többször beszámolt az április 3-ai választási eredményekről. Írtunk a képviselő mandátumának átvételéről, s ezúttal az újság 4. oldalán Tiba István parlamenti munkájáról, térségbeli elképzeléseiről is beszélt lapunk munkatársának.

A Szabadhajdúban ezúttal is több tájékoztató, felhívás és hirdetmény található. S a lap 8. oldalán ezúttal egy sikeres sportolót, jelesül a 17 éves Kovács Gyula triatlonost mutatjuk be olvasóinknak.

Legfrissebb hírek

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma.

December 8. 13:35

Adventi programajánló

December 7. 15:35

Galériáinkból

Emlékművek - Színmű 1956-ról

Programajánló

70 éves a Bocskai Néptáncegyüttes

December 14. 18:00 - December 17. 20:00

Adventi gyertyagyújtás

December 18. 16:00 - December 18. 17:00

Látnivalók

A 17. Bocskai huszárezred emlékműve

Ady Endre tér

Káplár Miklós Emlékház

Hajdúböszörmény, Hortobágy u. 10.