Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma.

Március 31. 08:45 Közérdekű

A Szabadhajdú április 1-jei számában több tudósítást is olvashatnak az elmúlt hét hajdúböszörményi eseményeiről. Az 1. oldalon a Hajdúkerület utca felújításának teljes befejezéséről olvashatnak, s ugyanitt találják a március 30-ai skateparkátadón készült beszámolónkat is.

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma.

A hét arca rovatunkban ezúttal Kocsis Gáborné sütőasszonyt mutatjuk be, aki a Város napján polgármesteri elismerő oklevélben részesült.

Az események bemutatása mellett több tájékoztató is elhangzott az elmúlt héten. Így részletesen megismerhetik olvasóink a Petőfi utcai komplex rendelőintézet beruházásnak jelenlegi állását, valamint az Arad utca irányába készülő csapadékvíz-elvezetés és a leendő kerékpárutak terveit.

A lap 4. oldalán részletes beszámoló található a képviselő-testület legutóbbi üléséről, és ismét közöljük az április 3-ai választások körzeteinek utcanévjegyzékét.

Rövid portréjának bemutatása mellett sportpályafutásának néhány érdekes pillanatát is felidézi Bereczki Gábor ökölvívóedző, akivel a 7. oldalon olvashatnak beszélgetést.

Az újságban ezúttal is több pályázati felhívás, tájékoztató található a 8-9-10. oldalon. S ez utóbbin részletesen beszámolunk a kézilabdázók Bocskai-kupájáról.

Legfrissebb hírek

INGYENES lakossági LED-csereprogram Hajdúböszörmény Város Önkormányzata és a CYEB jóvoltából

Június 30. 13:42

Semmelweis nap 2022

Június 30. 11:31

Galériáinkból

XV. Pródi Falunap és XIII. Térségi Fogathajtó Verseny

Programajánló

HAJDÚSÁGI NEMZETKÖZI MŰVÉSZTELEP

Július 2. 18:00 - Július 2. 19:00

KI LESZ 2022 BETŰFALÓJA?

Szeptember 10. 16:00 - Szeptember 10. 18:00

Látnivalók

Millenniumi emlékmű

Bocskai István tér

Kálvin téri református templom

Hajdúböszörmény - Kálvin tér