Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma

Március 16. 15:03 Közérdekű

A Szabadhajdú március 17-ei számában ünnepi gondolatokkal emlékezik az 1848/49-es forradalom és szabadságharc eseményeire. A lap 1. oldalán megidézzük Petőfi Sándornak a szabadságról írt gondolatait, illetve az újság 4. oldalán A hazáért és a szabadságért címmel olvashatnak írást a történelmi esemény böszörményi vonatkozásairól.

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma

Az emlékezés mellett tudósításokból tájékozódhatnak többek között a böszörményi tűzoltók városi elismeréséről, a Bocskai-gimnázium népdalénekeseinek sikereiről, s rövid hírekben számolunk be egy állampolgársági esküről, a közfoglalkoztatási munkaprogram jelenlegi állásáról, a Győrössy-kert és a Tizenhárom vértanú utca várható fejlesztéseiről. A cikkek az 1. és a 3. oldalon találhatók.

A Város napja alkalmából Polgármesteri Elismerő Oklevelet vehetett át Makai Imre festőművész, akivel munkatársunk az elismerés apropóján beszélgetett. A cikk a 2. oldalon található.

Az empátia nagyon fontos – vallja riportalanyunk, aki pályájáról és életéről is beszélt munkatársunknak, miközben egy kedves történetet is megosztott olvasóinkkal. Uzonyiné Bakó Ágnessel a lap 5. oldalán találnak írást.

A felhívások, tájékoztatók és pályázati közlemények mellett a 6-7-8. oldalon programajánlót is találnak, és sportrovatunkban ezúttal a Bocskai-iskola testnevelője, Fodor Tibor mutatja be intézményük sportéletét.

Legfrissebb hírek

2023-as évi kéményseprő-ipari társasházi sormunka

Március 28. 11:07

Projektkoordinátori ülés

Március 28. 10:19

Galériáinkból

Régészet napja 2022

Programajánló

ZORÁN Nagykoncert Hajdúböszörményben

Április 26. 19:00 - Április 26. 21:00

Meghívó

Március 28. 16:00 - Március 28. 17:00

Látnivalók

Dávid és Góliát - Az 1956-os forradalom emlékműve (Losonczy Géza Emlékpark)

Honvéd utca - Losonczy Géza Emlékpark

II. világháborús emlékmű

Honvéd utca