2020. szeptember 25., péntek |

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma.

Augusztus 6. 10:37 Közérdekű

A Szabadhajdú nyári szünet utáni első számában képes beszámolót olvashatnak Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hajdúböszörményi látogatásáról, a városban hamarosan átadásra kerülő munkásszállóról, s arról, hogy a vírushelyzetre való tekintettel elmarad a Hajdúhét. Ezekről a lap 1. oldalán találhatnak írást.

A nehéz pillanatokban is mindig megtalálta hitét, elkötelezettségét, munkájában és a civil életben viselt tisztségeiben pedig mindig közössége boldogulását szolgálta. Eszenyi Balázs portréját az újság 2. oldalán találhatják.

Kilencedik alkalommal rendezték meg Hajdúböszörményben az írótábort, amelyről tudósításban számol be az újság a 3. oldalon.

Az elmúlt időszak eseményeiről rövid beszámolókban tájékozódhatnak az olvasók. Így a Hajdú tanya hétköznapjairól, a város éjszakai ellenőrzéseiről, az egyetemen dolgozó pedagógusok elismeréséről és a Pacsi Kutyamenhely nyílt napjának történéseiről. Ezek a tudósítások az újság 4. oldalán kaptak helyet.

Hetvenhat évvel ezelőtt, a második világháború idején Hajdúböszörményt öt légitámadás érte. Az erről szóló történeti visszaemlékezés az 5. oldalon található.

Az újság ezúttal is közli az aktuális pályázati felhívásokat, állásajánlatokat, melyek a 6-7-8 oldalon olvasható,.

Legfrissebb hírek

Kosárpalánta toborzó

Szeptember 24. 09:39

MEZŐGAZDASÁGRÓL A MEZŐGAZDASÁGÉRT

Szeptember 24. 09:37

Galériáinkból

Eleven háló – önkéntesség a Vöröskeresztben és a Vöröskereszttel

Programajánló

Középkerti nap

Október 3. 08:00 - Október 3. 17:00

Zúzós-Zúza fesztivál

Október 3. 09:00 - Október 3. 17:00

Látnivalók

II. világháborús emlékmű

Honvéd utca

Magyar szürke bika szobor

Vásár tér