2022. augusztus 13., szombat |

Magas kontraszt

Lezajlott az I. HTE Streetball Jam

2021. augusztus 25. 08:58 Sport

Hétvégén, szombaton került megrendezésre az I. HTE Streetball Jam Hajdúböszörmény főterén, a Bocskai István téren. A hagyományteremtő tornára már első alkalommal 8 csapat és több, mint 30 játékos nevezett, a hajdúböszörményi csapatokon kívül érkeztek csapatok Debrecenből és Derecskéről is.

Lezajlott az I. HTE Streetball Jam

Kiss Attila, Hajdúböszörmény város polgármestere a torna megnyitója során kiemelte, hogy a sportesemények fontos részét képezik a Hajdúhét programsorozatának, ez korábban is így volt. Elmondta, hogy a hagyományőrzés jegyében, mégis új formába öntve került megrendezésre ez az utcai kosárlabda torna a főtéren, majd mindenkinek jó játékot, a nézőknek pedig jó szórakozást kívánt! 

A Hajdúhét keretein belül egy igazán jó hangulatú, nagy érdeklődés mellett zajló streetball jam alakult ki, ám a sorsolást követően már az első leütéstől kezdve jól látható volt, hogy mindegyik nevező komolyan veszi a megmérettetést és a győzelemre hajt. Az időjárás nagyon kedvező volt, az igazán nagy meleg csak a délutáni órákban érkezett meg. 

Az eredményhirdetésre a csoportmérkőzések és a rájátszás mérkőzéseit követően a délután folyamán került sor, a dobogós helyezések a következőképpen alakultak: első helyen a Négyen Triplák csapata végzett, őket követte a dobogó második fokán a Kisfiúk csapata, míg a dobogó harmadik fokára az Ex HTE Allstars gárdája állhatott fel. Ezúton is gratulálunk nekik és persze minden résztvevőnek!

Az első három helyezett a kupán túl további ajándékokat vehetett át, azonban senki sem távozott üres kézzel, hiszen minden nevező I. HTE Streetball Jam feliratú pólót kapott nevezéséhez az egyéb tárgyi ajándékokon kívül.

Hamarosan jelentkezünk a tornáról készült hivatalos aftermovie-val is! 

Találkozzunk jövőre is, a II. HTE Streetball Jam-en! 

Hajrá HTE!  

Legfrissebb hírek

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma.

Augusztus 11. 14:57

Vállalkozások regionális munkaerő támogatása

Augusztus 11. 14:17

Galériáinkból

I. Erős Hajdú Országos Chili Fesztivál

Programajánló

Újra Streetball Jam a Hajdúhéten

Augusztus 21. 09:00 - Július 21. 20:00

Hajdúhét 2022.

Augusztus 18. 09:00 - Augusztus 21. 23:00

Látnivalók

Római katolikus templom

Hajdúböszörmény

Őseink szoborcsoport

Kálvin tér