Lezajlott a II. HTE Streetball Jam

Szeptember 5. 11:53 Sport

A hétvégén, szombaton került megrendezésre a II. HTE Streetball Jam, mely az eredeti időpontban a Hajdúhét során a rossz időjárás miatt sajnálatos módon elmaradt. A tornán szép számban vettek részt a csapatok és a játékosok az új időpontban is.

Lezajlott a II. HTE Streetball Jam

A jó hangulatú sportesemény a Középkerti Általános Iskola tornacsarnokában valósult meg, ezúttal kizárva a szeszélyes kora őszi időjárás hatásait. A mérkőzések két pályán párhuzamosan zajlottak a streetball szabályainak megfelelően. A torna során a harmadik helyért Peti és a többiek valamint a Warka Strong csapata mérkőzött, míg a döntőben a Wild Cats és a Big Ballers küzdött egymással. 

 

A díjkiosztó során Kiss Attila, Hajdúböszörmény város polgármestere minden játékosnak gratulált és átadta a díjakat, kupákat. Elmondta, hogy a nagy sikerű sportesemény jövőre is megrendezésre kerül - immár harmadik alkalommal - 2023. augusztus 20. napján, változatlanul a Hajdúhét keretein belül.

 

A tornán 1. helyen a Big Ballers, 2. helyen a Wild Cats, míg 3. helyen a Warka Strong csapata végzett. A díjkiosztó során azonban a fair play szellemében, rendkívül sportszerű módon eljárva a Warka Strong csapata a harmadik helyezést és az azzal járó kupát a Peti és a többiek csapatának ajánlotta! A torna különdíját a Csajok és a Gergő csapata kapta! 

 

Minden résztvevőnek gratulálunk és szeretettel várjuk őket jövőre a III. HTE Streetball Jam-en, ahol számos újdonsággal, például DJ-vel, speakerrel és játékvezetővel várjuk a csapatokat! 

 

Hajrá HTE!   

Legfrissebb hírek

Aradi Vértanúk Emléknapja

Október 6. 09:58

Tisztelt Lakosság!

Október 6. 09:04

Galériáinkból

Idősek Hónapja megnyitó rendezvény

Programajánló

Pál Feri atya Hajdúböszörményben

Október 10. 18:30 - Október 10. 20:00

Látnivalók

Bocskai István Gimnázium

Hajdúböszörmény - Főtér

Városháza

Bocskai István tér 1.