Közgyűlés a HTE-nél

2021. november 29. 08:05 Sport

Tegnap tartotta a Hajdúböszörményi Torna Egylet a soron következő közgyűlését. A 21 főből álló tagság – melyből hárman hiányoztak betegség miatt – több napirendet megtárgyalt és fontos kérdésekben döntött.

Közgyűlés a HTE-nél

A közgyűlés megtárgyalta többek között az egyesület Alapszabályának módosítását, majd döntött az egyesület vezetőségének, azaz vezető tisztségviselőinek megválasztásáról tekintettel arra, hogy a jelenlegi vezető tisztségviselők megbízatása 2021. decemberében lejár. A vezető tisztségviselőket a közgyűlés az egyesület tagjai közül választja meg 5 évre, nyílt szavazással, a közgyűlésen jelen lévő tagok kétharmados többségével.

 

Az egyhangú szavazás eredményeképp az egyesület elnökének Komáromi Imre, gazdasági alelnökének Czeglédi János, míg általános alelnökének Bertalan Imre került megválasztásra. Az elnökség mellett a közgyűlés a vezetőségi tagok megbízatásának meghosszabbításáról is döntött, így Kiss Attila, Vas János, Kiss Antal, Tóth Tamás valamint Móricz Zsolt a továbbiakban is betölti vezetőségi tagi tisztségét.

 

A közgyűlésen számos kérdés elhangzott az egyesület múltját, jelenét és jövőjét illetően. Ismertetésre került az a fegyelmezettséggel jellemezhető gazdálkodási koncepció, melynek köszönhetően egyesületünk stabilan, kiszámíthatóan és biztonságosan működhet úgy, hogy lejárt tartozása nincs sem az adóhatóság, sem a beszállítók, sem a szolgáltatók, sem a munkatársak felé.

 

Ezt követően a megvalósult és megvalósuló fejlesztésekről esett szó. A sikeres működésnek köszönhetően számos beszerzés és beruházás valósulhatott meg, egyesületünk immár 3 modern, kényelmes és biztonságos busszal büszkélkedhet. A nagyműfüves pályánk mellett 300 férőhelyes mobil lelátó épült, WIFI pontok kerültek kialakításra, megvalósul a pályán található világítás teljes korszerűsítése is. Megkezdődött az élőfüves pálya gyepszőnyegének felújítása. A sportcsarnokban hamarosan megkezdődik a tetőszerkezet cseréje – mely napelemek elhelyezését is magába foglalja – a belső küzdőtér világításának felújítása, továbbá a fűtésrendszer korszerűsítése is. Szakosztályaink eszközellátottsága kiváló, játékosaink rendszeresen kapnak új felszerelést és a nemzeti bajnokságokban való szereplésen túl több alkalommal vettek részt külföldi edzőtáborban. Az egyesület a közelmúltban bővítette portfólióját, hiszen két új szakosztály jött létre, az asztalitenisz és a sportlövő szakosztály, ám további szakosztályok létrehozása is szerepel a kitűzött célok között.

 

Hajrá HTE!   

Legfrissebb hírek

Megvalósult útfejlesztések II.

Január 17. 15:45

Információk az oltási hétvégékről

Január 17. 14:34

Galériáinkból

Emlékművek - Színmű 1956-ról

Programajánló

Könyvbemutató

Január 20. 16:30 - Január 20. 17:00

Megemlékezés

Január 22. 14:30 - Január 22. 16:00

Látnivalók

Bocskai téri református templom

Hajdúböszörmény - Bocskai tér

Magyar szürke bika szobor

Vásár tér