Közgyűlés a HTE-nél

2021. november 29. 08:05 Sport

Tegnap tartotta a Hajdúböszörményi Torna Egylet a soron következő közgyűlését. A 21 főből álló tagság – melyből hárman hiányoztak betegség miatt – több napirendet megtárgyalt és fontos kérdésekben döntött.

Közgyűlés a HTE-nél

A közgyűlés megtárgyalta többek között az egyesület Alapszabályának módosítását, majd döntött az egyesület vezetőségének, azaz vezető tisztségviselőinek megválasztásáról tekintettel arra, hogy a jelenlegi vezető tisztségviselők megbízatása 2021. decemberében lejár. A vezető tisztségviselőket a közgyűlés az egyesület tagjai közül választja meg 5 évre, nyílt szavazással, a közgyűlésen jelen lévő tagok kétharmados többségével.

 

Az egyhangú szavazás eredményeképp az egyesület elnökének Komáromi Imre, gazdasági alelnökének Czeglédi János, míg általános alelnökének Bertalan Imre került megválasztásra. Az elnökség mellett a közgyűlés a vezetőségi tagok megbízatásának meghosszabbításáról is döntött, így Kiss Attila, Vas János, Kiss Antal, Tóth Tamás valamint Móricz Zsolt a továbbiakban is betölti vezetőségi tagi tisztségét.

 

A közgyűlésen számos kérdés elhangzott az egyesület múltját, jelenét és jövőjét illetően. Ismertetésre került az a fegyelmezettséggel jellemezhető gazdálkodási koncepció, melynek köszönhetően egyesületünk stabilan, kiszámíthatóan és biztonságosan működhet úgy, hogy lejárt tartozása nincs sem az adóhatóság, sem a beszállítók, sem a szolgáltatók, sem a munkatársak felé.

 

Ezt követően a megvalósult és megvalósuló fejlesztésekről esett szó. A sikeres működésnek köszönhetően számos beszerzés és beruházás valósulhatott meg, egyesületünk immár 3 modern, kényelmes és biztonságos busszal büszkélkedhet. A nagyműfüves pályánk mellett 300 férőhelyes mobil lelátó épült, WIFI pontok kerültek kialakításra, megvalósul a pályán található világítás teljes korszerűsítése is. Megkezdődött az élőfüves pálya gyepszőnyegének felújítása. A sportcsarnokban hamarosan megkezdődik a tetőszerkezet cseréje – mely napelemek elhelyezését is magába foglalja – a belső küzdőtér világításának felújítása, továbbá a fűtésrendszer korszerűsítése is. Szakosztályaink eszközellátottsága kiváló, játékosaink rendszeresen kapnak új felszerelést és a nemzeti bajnokságokban való szereplésen túl több alkalommal vettek részt külföldi edzőtáborban. Az egyesület a közelmúltban bővítette portfólióját, hiszen két új szakosztály jött létre, az asztalitenisz és a sportlövő szakosztály, ám további szakosztályok létrehozása is szerepel a kitűzött célok között.

 

Hajrá HTE!   

Legfrissebb hírek

Tájékoztató áramszünetről

Május 23. 10:29

Vármegyei Kórusfórum Hajdúböszörményben

Május 23. 08:25

Galériáinkból

Város napja- Ünnepi Képviselő-testületi ülés

Programajánló

Illúzió Mesterei Hajdúböszörmény

Sillye Gábor Művelődési Központ és Közösségi Ház

Május 31. 16:00

Sodrásban

Sillye Gábor Művelődési Központ és Közösségi Ház

Június 3. 08:00 - Június 5. 23:00

Látnivalók

Hajdúsági Múzeum

Hajdúböszörmény - Főtér

II. világháborús emlékmű

Újvárosi utca