2021. október 20., szerda |

Közgyűlés a HTE-nél

Július 19. 11:51 Sport

A Hajdúböszörményi Torna Egylet 2021. július 15. napján tartotta soron következő közgyűlését. A napirendi pontok megtárgyalását követően döntés született többek között a Magyar Asztalitenisz Szövetségbe valamint a Magyar Sportlövők Szövetségébe és a Honvédelmi Sportszövetségbe történő tagfelvételi kérelem benyújtásáról annak érdekében, hogy egyesületünk portfóliója újabb szakosztályokkal bővülhessen.

A közgyűlés során az egyesület Elnöksége ismertette a 2020. évi pénzügyi eredményeket is. A stabil, biztonságos gazdálkodásnak köszönhetően az egyesület szerepel a köztartozásmentes adózói adatbázisban, lejárt tartozása nincs, sem a szolgáltatók, sem a beszállítók, sem a munkatársak, sem a Nemzeti Adó- és Vámhivatal felé. Az egyesület valamennyi szükséges engedéllyel, licensszel rendelkezik.

A könyvvizsgálói elemzéssel alátámasztott nyilvános pénzügyi adatok alapján megállapítható, hogy 2020. évben 198 millió Ft. adózott eredményt ért el az egyesület. Az adóév során összesen 340 millió Ft. támogatáshoz jutott, mely főként TAO támogatásból és Hajdúböszörmény Város Önkormányzata által nyújtott támogatásából tevődött össze. Az év során keletkezett költségek összege 142 millió Ft volt. Ezen számok alapján egyértelműen látható, hogy az egyesület pénzügyi-gazdasági helyzete talán soha nem volt ilyen stabil és megnyugtató.

Hajrá HTE!      

Legfrissebb hírek

Folytatódik a helyi önkormányzati utak kátyúzása a Dózsa György körúton

Október 19. 12:50

Hétvégén bajnoki fordulót játszottak a HTE Jaguárok

Október 19. 08:24

Galériáinkból

Traktorkarnevál

Programajánló

Látnivalók

Millecentenáriumi emlékmű - Csodaszarvas

Szent István tér

II. világháborús emlékmű

Honvéd utca