2023. szeptember 24., vasárnap |

Magas kontraszt

Közgyűlés a HTE-nél

2021. július 19. 11:51 Sport

A Hajdúböszörményi Torna Egylet 2021. július 15. napján tartotta soron következő közgyűlését. A napirendi pontok megtárgyalását követően döntés született többek között a Magyar Asztalitenisz Szövetségbe valamint a Magyar Sportlövők Szövetségébe és a Honvédelmi Sportszövetségbe történő tagfelvételi kérelem benyújtásáról annak érdekében, hogy egyesületünk portfóliója újabb szakosztályokkal bővülhessen.

Közgyűlés a HTE-nél

A közgyűlés során az egyesület Elnöksége ismertette a 2020. évi pénzügyi eredményeket is. A stabil, biztonságos gazdálkodásnak köszönhetően az egyesület szerepel a köztartozásmentes adózói adatbázisban, lejárt tartozása nincs, sem a szolgáltatók, sem a beszállítók, sem a munkatársak, sem a Nemzeti Adó- és Vámhivatal felé. Az egyesület valamennyi szükséges engedéllyel, licensszel rendelkezik.

A könyvvizsgálói elemzéssel alátámasztott nyilvános pénzügyi adatok alapján megállapítható, hogy 2020. évben 198 millió Ft. adózott eredményt ért el az egyesület. Az adóév során összesen 340 millió Ft. támogatáshoz jutott, mely főként TAO támogatásból és Hajdúböszörmény Város Önkormányzata által nyújtott támogatásából tevődött össze. Az év során keletkezett költségek összege 142 millió Ft volt. Ezen számok alapján egyértelműen látható, hogy az egyesület pénzügyi-gazdasági helyzete talán soha nem volt ilyen stabil és megnyugtató.

Hajrá HTE!      

Legfrissebb hírek

Közlekedő Petőfi című rajzpályázat eredményhirdetése

Szeptember 22. 13:37

Útlezárás az Autómentes nap idejére

Szeptember 22. 10:00

Galériáinkból

70 éves osztálytalálkozó

Programajánló

Hajdúböszörményi Könyvklub

Kertész László Városi Könyvtár

Szeptember 30. 10:00

IX. Zúzós Zúzapörkölt és Zúza Étel Fesztivál & Őszi Vásár

Hajdúböszörmény, Radnóti Miklós utca 3. (Széchenyi iskola melletti terület)

Szeptember 30. 08:30

Látnivalók

Népi Hajdúház

Hunyadi János körút 2/A.

Kálvin téri református templom

Hajdúböszörmény - Kálvin tér