Ismét győztek a HTE Jaguárok

2021. december 21. 09:50 Sport

A hétvégén újabb bajnoki fordulóra került sor az MKOSZ U11-es kenguru kosárlabda bajnokságában. A hazai rendezésű mérkőzésnek ezúttal a Középkerti Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola nagyszerű és minden igényt kielégítő tornacsarnoka adott helyt.

Ismét győztek a HTE Jaguárok

A HTE Jaguárjai a TSK Magiszter, az ACS Wildcats Baia Mare III. és a Cívis KK Kossuth Leopárdok B csapatát fogadták a hazai pályán. Első mérkőzésünket a TSK Magiszter csapata ellen játszottuk, melynek során 46-23 arányban győzedelmeskedtünk. A következő mérkőzést a nagybányai Vadmacskák és a debreceni Leopárdok játszották, mely küzdelemből a Leopárdok kerültek ki győztesen, így a döntőt a Leopárdok és a HTE Jaguárok összecsapása jelentette.

A döntő mérkőzésen magabiztosan és koncentráltan játszottunk így 56-22-re legyőztük a debreceni Leopárdokat. Szűcs Sándor a csapat edzője elmondta: "Egyértelműen látszik az elvégzett edzésmunka, a játékosok nagyon sokat fejlődtek a legutóbbi forduló óta, küzdöttek a csapatért, okosan játszottak. Ez a két mérkőzés során is megmutatkozott, hiszen sikerült győzedelmeskednünk és megnyertük ezt a fordulót is, ahogyan a legutóbbit is. Nagyon elégedett vagyok a játékosaimmal, nagyot küzdöttek! A jövő évben folytatjuk a felkészülést és a bajnokságot is, immár egy csoporttal feljebb."

A csapat tagjai: Vass Tamás, Szekeres Kata, Kiss Debóra, Szabó Dominik, Szabó Bence, Rab Márton, Tóth Hédi, Andorkó Ágnes, Molnár Zsombor, Bagoly Zsófia, Oláh Tamás, Ágoston Jázmin

Hajrá HTE Jaguárok! 

Hajrá HTE!   

Legfrissebb hírek

Megvalósult útfejlesztések II.

Január 17. 15:45

Információk az oltási hétvégékről

Január 17. 14:34

Galériáinkból

XIII. Hajdú Kupa - Ifjúsági-Felnőtt St...rd Junior Latin és Senior Tíztánc ranglistaverseny

Programajánló

Megemlékezés

Január 22. 14:30 - Január 22. 16:00

Könyvbemutató

Január 20. 16:30 - Január 20. 17:00

Látnivalók

Dávid és Góliát - Az 1956-os forradalom emlékműve (Losonczy Géza Emlékpark)

Honvéd utca - Losonczy Géza Emlékpark

Kálvin téri református templom

Hajdúböszörmény - Kálvin tér