Indul a színházi szezon

2019. szeptember 26. 15:48 Kultúra Szerző: Gargya Imre

Újra indulnak a bérletes előadások a Sillye Gábor Művelődési Központban. A bérletvásárláshoz a városkártya programhoz tartozó kedvezmény is igénybe vehető - jelentette be Kiss Attila polgármester azon a sajtótájékoztatón, amelyet szeptember 25-én tartottak a művelődési központban.

Indul a színházi szezon

A városvezető elmondta, hogy a művelődési központ fennállása óta minden évben bérletes előadások várják az érdeklődőket. Nincs ez másként az idén sem. A létesítmény színháztermének teljes körű megújítását követően november 12-én lépnek színpadra először a Gergely Theáter színészei.

Szarvas-Szabó Katalin, a Szabadhajdú Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, hogy a hagyományokhoz híven az idén is színvonalas előadásokkal várják a szervezők a nézőközönséget, így helyben is megkapják azt az élményt, amelyet egy színházi előadást jelent. A Sillye-bérlet keretein belül öt előadást tekinthetnek meg az érdeklődők.
Szólt arról is, hogy a városkártyával rendelkezők több területen is kedvezményben részesülhetnek. Ilyen például a színház, a sport, a Tájházak, és a Fürdőkerti Étterem.

Varjasi Gergely ügyvezető-helyettes elmondta, hogy a színházterem rekonstrukcióját követően olyan előadásokat is láthat a közönség, amelyeket eddig technikai okok miatt nem tekinthettek meg.  A bérlet ára 14 000 forint, melyből a városkártyával rendelkezők öt százalék kedvezményt kapnak, a bérlet tartalmazza a ruhatár árát is.

g.i.

Legfrissebb hírek

Megvalósult útfejlesztések II.

Január 17. 15:45

Információk az oltási hétvégékről

Január 17. 14:34

Galériáinkból

VIII. Bezermeni vigasságok Gasztronómiai Nap

Programajánló

Megemlékezés

Január 22. 14:30 - Január 22. 16:00

Könyvbemutató

Január 20. 16:30 - Január 20. 17:00

Látnivalók

Kálvin téri református templom

Hajdúböszörmény - Kálvin tér

I. világháborús emlékmű - Hősök szobra

Kálvin tér