2021. július 30., péntek |

Indul a színházi szezon

2019. szeptember 26. 15:48 Kultúra Szerző: Gargya Imre

Újra indulnak a bérletes előadások a Sillye Gábor Művelődési Központban. A bérletvásárláshoz a városkártya programhoz tartozó kedvezmény is igénybe vehető - jelentette be Kiss Attila polgármester azon a sajtótájékoztatón, amelyet szeptember 25-én tartottak a művelődési központban.

A városvezető elmondta, hogy a művelődési központ fennállása óta minden évben bérletes előadások várják az érdeklődőket. Nincs ez másként az idén sem. A létesítmény színháztermének teljes körű megújítását követően november 12-én lépnek színpadra először a Gergely Theáter színészei.

Szarvas-Szabó Katalin, a Szabadhajdú Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, hogy a hagyományokhoz híven az idén is színvonalas előadásokkal várják a szervezők a nézőközönséget, így helyben is megkapják azt az élményt, amelyet egy színházi előadást jelent. A Sillye-bérlet keretein belül öt előadást tekinthetnek meg az érdeklődők.
Szólt arról is, hogy a városkártyával rendelkezők több területen is kedvezményben részesülhetnek. Ilyen például a színház, a sport, a Tájházak, és a Fürdőkerti Étterem.

Varjasi Gergely ügyvezető-helyettes elmondta, hogy a színházterem rekonstrukcióját követően olyan előadásokat is láthat a közönség, amelyeket eddig technikai okok miatt nem tekinthettek meg.  A bérlet ára 14 000 forint, melyből a városkártyával rendelkezők öt százalék kedvezményt kapnak, a bérlet tartalmazza a ruhatár árát is.

g.i.

Legfrissebb hírek

Árpád utca felújításának további lépései (a József Attila és az Újvárosi utca közötti szakaszon)

Július 28. 16:47

Kampány indul a helyi termékek piacának fellendítésére

Július 27. 15:45

Galériáinkból

Hajdúvidi Kukorica Fesztivál

Programajánló

Hajdúvidi falunap

Július 31. 08:00 - Július 31. 21:00

Látnivalók

II. világháborús emlékmű

Honvéd utca

Dávid és Góliát - Az 1956-os forradalom emlékműve (Losonczy Géza Emlékpark)

Honvéd utca - Losonczy Géza Emlékpark