2021. július 30., péntek |

Hétfőn megkezdődik az Árpád utca útburkolatának felújítása

Június 23. 07:52 Közérdekű

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2021. 06. 28-án (hétfő) reggel 7.00 órától az Árpád utcán (a József Attila és az Újvárosi utca közötti szakaszon) az útburkolat-felújítási munkákat a kivitelező OCTOPUS-M Kft. megkezdi és előre láthatóan három hónapig folyamatosan végzi.

A kivitelezési munkálatok során a meglévő kiemelt szegélyek elbontásra kerülnek, helyette új kiemelt szegélyeket építenek, amely érinti a kapubejárókat is. A technológiai idők betartása mellett így előre láthatóan ingatlanonként 3-4 napig a kapubejárókat átközlekedésre nem lehet használni. Kérjük Önöket, hogy ezen idő alatt a gépjárművek elhelyezéséről gondoskodjanak.

A beruházás során a szegélykő és az ingatlan közötti kapubejárókat nem bontják fel, csak a szükséges szélességben, ami a szegélyépítéshez és a szintbeni hozzáigazításhoz szükséges, a helyreállításuk során pedig a jelenleg is meglévő anyagából fogják csatlakoztatni a kiemelt szegélyhez. A bejárók szegélyeinek bontása és építése ütemezetten zajlik majd, ezzel kapcsolatban a helyszínen tartózkodó művezetők és kollégák folyamatosan tudnak tájékoztatást adni. Ezt követően az utat két réteg aszfaltburkolattal látják el, az aknafedlapok szintbe helyezésével egyidejűleg.

Mivel a kivitelezési munkálatokat a forgalom fenntartása mellett végzi a kivitelező (az aszfaltozás pár napja alatti időszakos forgalomkorlátozással), kérjük Önöket, hogy a munkaterület környezetben fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Legfrissebb hírek

Árpád utca felújításának további lépései (a József Attila és az Újvárosi utca közötti szakaszon)

Július 28. 16:47

Kampány indul a helyi termékek piacának fellendítésére

Július 27. 15:45

Galériáinkból

Városnapi koszorúzás Bocskai István szobránál

Programajánló

Hajdúvidi falunap

Július 31. 08:00 - Július 31. 21:00

Látnivalók

Trianoni emléktábla

Bocska István tér - Hajdúságu Múzeum térre néző fala

Bocskai téri református templom

Hajdúböszörmény - Bocskai tér